Do dziewczyn które planuja wesele w Natura Tour w Sopocie Kamiennym Potoku :)))

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Drogiepanie w sobote mielismy tam roczek naszego stynka i z calego serca moge polecic to miejsce.
Pieknie udekorowane stoly, pyszne jedzenie i bardzo duzo :))) a pstrag w galarecie i karkowka podana z sosem czosnkowym to niebo w gębie :)))
byla piekna pogoda wiec mozna bylo takze posiedziec na zewnatrz, goraco polecam i nie martwcie sie o jedzenie jest naprawde smaczne i bardzo duzo. Pozdrawiam.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do dziewczyn które planuja wesele w Natura Tour w Sopocie Kamiennym Potoku :)))

Bardzo miło czytać tak dobrą opinię-we wrześniu mam tam wesele:)
Pozdrawiam.

Re: Do dziewczyn które planuja wesele w Natura Tour w Sopocie Kamiennym Potoku :

moja kuzynka tam miała wesele, co prawda dość dawno temu, więc nie pamiętam szczegółów, ale było ok i oni też byli zadowoleni :)

Re: Do dziewczyn które planuja wesele w Natura Tour w Sopocie Kamiennym Potoku :

a możecie podać dokładnie gdzie to jest ta sala w Sopocie Kamiennym Potoku co była bym wdzięczna

możecie mi go przesłać na email monika_liebrecht@wp.pl

www.google.pl :P

A JA NIE POLECAM ZARCIE POD PSEM

Mój syn miał w ośrodku Slub na dużej sali.sala była pięknie udekorowana,wspaniała obsługa,a o jedzeniu nie wspomnę,było tak pyszne że jeszcze mam smak w ustach niektorych potraw.z całym sercem polecam ten Ośrodek Natura Tour-Sopot.

Przeczytałam wyżej że jakaś Pani napisała że jedzenie pod psem.Ta pani chyba musiała sobie dać z wieczora za dużo dżezu że zgubiła smak tych potraw podanych na weselu.Bo moim wszystkim gosciom bardzo i to bardzo smakowało.polecam.

co mi się podobało bo robiliśmy tam zdjęcia w kwietniu

- sala gdzie goście jedli ładnie przystrojona, jedzenie też dobre, obsługa bardzo miła, fajna lokalizacja wśród zieleni

ale

-goście tańczyli na drugiej soali a właściwie w korytarzu, białe ściany, wrażenie trochę pczekalni i toalety za plecami. Tu nawet dekoracja nie pomogła. Choć gdyby bardzo się postarać to może jakoś by się tą część do tańczenia dało ładnie zrobić.

Ogólnie pozytywnie ale ja bym właśnie ze względu na to miejsce do tańczenia nie wybrała. Może przy mniejszej liczbie gości wszyscy się mieszczą na tamtej drugiej sali wtedy to ok

A ja tam będę miała wesele w czerwcu :) Mi sala od razu przypadła do gustu :) Czytając opinie cieszę się że tak wybrałam :)

Uwaga dla wszystkich którzy planują w Kamiennym Potoku w Ośrodku Ślub,mieliśmy w tym ośrodku uroczystośc zaślubin,jesteśmy my jak i wszyscy goście bardzo zadowoleni z obsługi jak i z jadzenia,naprawdę polecam wszystkim którzy zamierzają w następnym roku się pobierać,róbcie tylko tam ślub a napewno nie będzięcie żałować.A komu sale nie odpowiadają to przecież sami sobie sale wybierają.Ja jestem bardzo i to bardzo zadowolona---Polecam.

Bożena- miałaś wesele na małej, czy dużej sali?

ja mam 19 czerwca 2010 tam zarezerwowana sale duza na wesele. Widzialam ta sale przystrojona na kilku weselach i bylam pod wielkim wrazeniem. Z opinii kilku osob wiem, ze jedzenie jest pyszne i obsluga profesjonalna. Proponuje zajrzec do watkow z forum na temat osrodka sprzed kilku miesiecy

a co masz na myśli "sprzed kilku miesięcy"? czy coś się zmieniło?