Do kogo zapisać się na usg Dopplera w Gdańsku?

Lekarz kardiolog zlecił mi wykonanie badania usg dopplera. Zależy mi na tym aby w miarę szybko się na to zapisać. Najlepiej do do końca przyszlego tygodnia przyszłego tygodnia bo mam wizytę. Obdzwoniłam już 3 przychodnie i nigdzize nie mają terminów.
Czy wiecie gdzie mozna to zrobic szybko i w miare tanio?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do kogo zapisać się na usg Dopplera w Gdańsku?

Dowiadywalas sie moze w Lifemedica ? Wykonują tam usg dopllera ( z tego co pamietam to w srody, mąz tam wykonywal ale zapomnialam juz imię i nazwisko pani dokor , ktora to robila tak wiec dokladnie juz Ci ie powiem u kogo). Nie mielismy wtedy problemów z zapisem. Przyjęli nas w dwa dni. Musiałabyś zadzwonić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najlepiej iśc do jakiegoś naczyniowca i żeby on zrobił od razu badanie a nie potem przesyłanie z gabinetu do gabinetu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie zawsze lekarz wykonuje usg dopplera w gabinecie. Lekarz do którego chodzi obecnie mój tata nie ma w gabinecie takiego urządzenia.. Trzeba bylo do niego isc z wykonanym badaniem. Mój tato ostatnio wykonywał usg dopplera u doktora Jacka Konczalskiego ( przyjmuje na Curie Skłodowskiej) , wprawdzie trochę trzeba było poczekac na przyjęcie bo było tam lekkei opóźnienie ale badanie wykonane bardzo dokładnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Potwierdzam, dobry lekarz. Duża wiedza tak wiec warto jest zapisac sie nie tylko na doplera ale rowniez na wizyte . Chodzilam do niego z zylakami.
Swoja droga to kontaktowy czlowiek. Zawsze sie usmiechnie, pogada.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://studentmed.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dr Borkowski w Diagnozonie
http://www.diagnoson.pl/index.php/usg-doppler-zyl-tetnic-konczyn-gdansk/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Badanie Dopplera tętnic i żył kończych dolnych przeprowadzone w Progress Clinic dowiodło, że mam początki zakrzepicy. Zdziwiło mnie to, bo jestem młody i raczej się to nie zdarza. Jednak lekarze mnie uspokajają, że po odopowiednim leczeniu wszystko wróci do normy więc nie martwcie się i badajcie się u profesjonalistów! Publiczne szpitale olewają pacjentów...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...