Do kwietniowych 2006

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej Kwietniówki!
Jak przygotowania???Ja w piątek zarezerwowałam już suknię w Farage w Gdyni. Kupiłam z 50% promocji. Poza tym mam zarezerwowaną salę i orkiestrę.Niestety nie miałam jeszcze czasu pójść i załatwić sobie termin w Kościele ale jest jeszcze trochę czasu.A jak u Was??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do kwietniowych 2006

no u nas prawie wszystko gotowe :) zaproszenia robimy sukcesywnie ;) sukienka już wisi u mamy na wieszaku :) knajpa kościół fotografowie zarezerwowani.... samochód własny.... kwiaty też zamówione :) właściwie to tylko siedzieć i czekać ;) no jeszcze robimy prezentację (zdjęcia z młodości i takie tam ;) i księga gości też jest w trakcie robienia :) no na tańce zmolestowałam B i idziemy w przyszłym tygodniu :)

no i tyle u nas :)

hmmm ciekawe o czym zapomniałam ;)

U nas wyglada to nastepujaco:
zalatwione - sala,orkiestra,kosciol,lista gosci,fotograf,kamerzysta,samochod,wizazystka
w trakcie - sukienka,wodka,wino,napoje,zaproszenia,ksiega gosci
od polowy stycznia ruszamy z - podziekowaniami dla rodzicow,ubranie dla mlodego pana,kwiaty i pozostale.

Uwazam, iz dobrze ze startowalismy rok przed slubem. Teraz nie ma stresu i wszystko idzie spokojnie do przodu.

o przypomniałaś mi :) wizażystka też już załatwiona :)

tylko fryzjer mi sen z powiek spędza ;) bo w końcu nie tylkko ja tam pójdę, ale też moja mama i przyszła teściowa echhh i jeszcze mam wymagania, żeby na Przymorzu był ;)

Hej!!

A ja mam salę, kończę nauki, samochód własny. W grudniu kamerzysta i fotograf. sukienkę tez juz prawie mam. Obrączki zamówione (bo aż z Tych), garnitur w styczniu. Kosmetyczka i fryzjerka w grudniu. Orkiestra tez będzie. Jest dobrze, byleby tylko termnin mi wypalił (tzn, byleby mój tata był w Polsce, bo inaczej, będziemy przekładać)- oby nie bo ja chce w kwietniu.

pozdrawiam

o i nauki też już kończę jutro ostatni raz :))) jeszcze tylko 2 spotkania z poradnictwem :)

A My też prawie wszystko gotowe;
sala,
kościół
fotograf
dj
wizażystka
suknia
frak
przed nami nauki no i zaproszenia

Ja miałam ciut poradnictwa na naukach, a poza tym to nie zamierzam tam iść- chyba nie większgo bezsensu. Najwyżej przekonam księdza w Kościele, w końcu 9 spotkań u Jezuitów do czegos zobowiązuje - np. do zaliczenia poradnictwa!!