Do mam i tatusiów z Jasienia - którą przychodnie wybrać?

Witajcie! Niedługo rodzę dziecko. Mieszkam tutaj od dwóch lat i oceniam przychodnię na Jasieniu bardzo negatywnie i nie wiem teraz, gdzie chodzić z dzieckiem do przychodni. Czy może wybraliście jakąś przychodnię w sąsiednich dzielnicach i jesteście zadowoleni? Jakiego pediatrę polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Do mam i tatusiów z Jasienia - którą przychodnie wybrać?

Witam,

my korzystamy z przychodni na kowalach, "przychodnia na wzgorzu", polecam dr Dymkowskiego lub dr Rzeczycka.

pozdrawiam

Dr rzeczycka jest bardzo dobra

Osobiście też oceniam przychodnię Jasień negatywnie, ale tylko w odniesieniu do dorosłych, ponieważ lekarze dziecięcy, zwłaszcza doktor Wardak-Sędzicka jest super. Przychodnia ma filię na Jabłoniowej. Terminy wizyt krótkie - w przychodni Świętokrzyska trzeba było czekać 2 tygodnie.

Polecam Przychodnię Kalina na ul. Kalinowej . Doktor Skowron - rewelacja!!!

Doktor Gasiński i Słomiński górą!!! Kwiat polskiej medycyny. Ciekawe czy Słomiński ma dalej takie seksowne praktykantki. Każda przychodnia będzie lepsza od tej. Swego czasu była nawet taka ankieta który z nich to większy ignorant i konował.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haha o praktykantkach to nie słyszałam :) Za rzadko tam chodziłam. Zdecydowałam się na dr Skowron z przychodni Kalina :) Z tego co się orientuje ma dobre opinie, lokalizacja mi odpowiada, więc mam nadzieję, że będę zadowolona.
Tylko szkoda, że nie ma na Jasieniu normalnej przychodni, gdzie można iść z problemem i prosić się nawet o skierowanie na zwykłą morfologię.

Inne tematy z forum

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

Initium (40 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, z której szybko można dojechać nie tylko od Śródmieścia...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2191 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....