Do widzenia.

Chciałam podziękować za ponad 5 lat wspólnych zajęć, ale wraz z odejściem Sylwii, odchodzę i ja.
Nie rozumiem jak można dopuścić do rezygnacji/zwolnienia/nieprzedłużenia umowy swojej największej 'gwiazdy'- wystarczyło spojrzeć na frekwencję na jej zajęciach, żeby się przekonać, że to ona przyciągała najwięcej klientów.
Czekam więc na info o nowym klubie Sylwii, bo nikt z obecnej obsady Gymnasionu nie jest w stanie mnie w nim zatrzymać.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Do widzenia.

Jak można pozbywać się kogoś tak wartościowego ?????? Sylwia, napisz gdzie pracujesz. Idziemy za Tobą !!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja również rezygnuję z zajęć w Gymnasionie w związku z odejściem Sylwii. Bez niej to nie będzie już ten sam klub. Osobiście kupowałam karnet tylko i wyłącznie dla zajęć z Sylwią i Adrianem (którego niestety też już nie ma od dłuższego czasu;(, po zapoznaniu się z obecnym grafikiem zajęć, stwierdzam, że nie mam tam już po co chodzić (a raczej do kogo?) Widać, że kierownictwo klubu kompletnie przestało się liczyć z potrzebami swoich klientów. I pomyśleć że jeszcze jakiś czas temu wabili super promocyjnymi cenami karnetów wakacyjnych!!! Pluje sobie w brodę ten kto z nich skorzystał bo poza siłownią Gymnasion nie ma już nic do zaoferowania!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe bo ja chodze na zajęcia.. Jak nie chcesz to nikt Ciebie nie zmusza do uczęszczania na zajęcia a nie kręć w kółko że nic w ofercie fitness nie ma! żenada zachowujecie się jak dzieci pokrzywdzone przez los... Kto Was księżniczki zmusza do chodzenia?? kto Wam takie krzywdy w tym klubie robi??? żenada i pożalowanie TYLKO i wyłącznie dla Wszystkich "gwiazd" które mają takie mniemanie o sobie... mam nadzieję że jak już Was nie będzie (ostatnie niedobitki powinny zawinąć się za miesiąć) to nareszcie będzie klub a nie konkurs piękności i popularności!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

Mylisz się i to bardzo w swojej płytkiej i mało obiektywnej ocenie. Tutaj nie chodzi o żadne księżniczki ani gwiazdy, ani tym bardziej o jakieś konkursy piękności (musisz mieć straszne kompleksy, ze pod tym kątem oceniasz uczestniczki zajęć w klubie).
Nie masz pojęcia o prawdziwym fitnessie, o profesjonalnie prowadzonych zajęciach ze stepu i aerobicu. Nie masz pojęcia, bo nie chodziłaś do profesjonalnego instruktora jakim jest Sylwia. Osoba, która tym zajęciom poświęcała całą siebie, a każdy kto przyszedł na jej zajęcia raz, zawsze wracał. Ja chodziłam do Sylwii 3 lata, ale razem z nią odeszłam z tego klubu, więc masz jedna "gwiazdę" mniej - teraz Ty będziesz mogła się lansować....
I nie wypowiadaj się na forum na tematy, o których pojęcia nie masz.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gymnasion upadł ponownie

To co się dzieje w tym klubie to ABSURD!!!
Klimat i poziom klubu spadł do 0 !!!
Zarząd robi oszczędności na instruktorach.
Pozbycie się Sylwii - najlepszego instruktora w trójmieście- jak nie na pomorzu.. jest czymś niezrozumiałym.
Pozbycie się takiej osoby która chyba jako jedyna trzymała ten klub na barkach jest ciosem w plecy.
Nie wspominając już o reszcie kadry która znika z dnia na dzień

No ale widać ludzie którzy zarządzają tym klubem nie mają na celu jego rozwój , tylko wręcz przeciwnie.

Szkoda że tak dobry i szanowany klub z najlepszą kadrą został pogrążony przez niekompetentne kierownictwo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0