echh (1) Po pierwsze: jeśli na stronie internetowej i ulotkach klub pisze, że jest... Ola Jest spoko ;) (1) Jest naprawdę fajnie, maszyny i sprzęt są w miarę dostępne tzn jeśli jest... cicha450 nieźle (1) Chodzę od kilku tygodni na zajęcia zumby. W miarę miła pani na recepcji.... Mirka
potrzebny remont!!! (1) Klub prosi się o remont i zmiany. W szatni tlok i brak miejsca. Szafki sa... mala minusy przeważają (1) Jeśli ktoś brał prysznic na Woodstocku i w Gymnasionie, zauważy analogię.... Joanna Gymnasion Madison- pilates, kręgosłup -proszę o opinie (1) Witajcie, proszę o opinie jak jest na tych (innych też) zajęciach w... lolllla Power bike to porażka! (1) Rowery wymagają natychmiastowej naprawy. Mało który nie jest rozklekotany,... boruch71 słabo ze sprzętem i trenerami silowni (1) Niestety mało pozytywów należy się dla tego obiektu. Posiadają stary, zużyty... Marek miałam polecać każdemu, nie polecam nikomu!!! (1) Ciekawe zajęcia z zumby z p. Moniką. Chodziłam co poniedziałek, ale już... Sandra Wiem dlaczego inne oddziały tej sieci się zamknęły. (1) 1. Przydałby się remont, bo nie wygląda zachęcająco. Taborety w szatni tak... rork Forma w ciąży (2) Nie polecam zajęć dla ciężarnych w tym klubie. Prowadzone są bez ładu i... C. zwrot pieniędzy za niewykorzystane karnety (3) Czy ktoś próbował odzyskać pieniądze? Czy macie w tym zakresie jakieś... Anna Świetny! (1) Postanowiłam napisac opinię by polecić ten klub. Najpierw najbardziej... Mmm taneczne z A.Biernatem (1) Rewelacyjne zajęcia!Godzina dobrej zabawy i profesjonalnych zajęć.Świetny... ks TRENINGI PERSONALNE ! (1) Wesoła obsługa i w pełni profesjonalne treningi u Mateusza. Testowałem kilka... Damian zajęcia latino z Arturem Biernatem (1) Wspaniałe zajęcia!!Spokój i profesjonalizm instruktora plus ciekawa... Kaśka Zajęcia taneczne (1) Wszystkim miłośnikom żywiołowego latino, zmysłowej burleski oraz tańca... Magda Sylwia Kamińska (8) Co stało się z Sylwią? Byłam dziś na zajęciach, prowadzonych zawsze przez... EJ Gymnasion Gdynia (10) Czy ktoś wie jak odzyskać pieniądze za niewykorzystane karnety w Gdyni? Magda powtórka z upadłości (3) wrócili dawni właściciele i co!!??? sprzęt brudny a Gdyni zamknięte na klucz... Kondzio