Janek - opinia (1) Mam propozycję dla osób rozważających uczęszczanie do Gymnasionu. Odstąpię... Janek trener Krzysiek (2) Wszystkim planującym rozpoczęcie zmagań z własnym ciałem polecam ten klub, a... królowa śniegu Tomek (2) Witam Tomek to jeden z niewielu trenerow ktory tak profesjonalnie podchodzi... monika
zajecia w czasie żałoby (1) Chcialabym wyrazić szacunek dla dla pani Sylwii, za sposób w jaki prowadzi... szader Monika - opinia (3) bardzo brudno! szatnia damska szczególnie, w takim miejscu regularne... Monika Sylwia , niezwykle motywująca instruktorka !!!-polecam, ale... (1) Słowo daje :):):) wymagająca jak przystało na super- profesjonalnego... sloneczko1000@gmail.com trener Tomek R. (1) Docenić trzeba na forum wyciskanie z ludzi siódmych potów na pumpie -... :) Do mężczyzn, którzy chodzą na Power Pump! (1) Dlaczego Panowie nie chodzą na Power Pump, gdy jest zastępstwo z Anią, Sylwią... Kobieta! trener Leszek (1) Słowa uznania za dynamiczne, bardzo ciekawe, dobrze objaśniane i prowadzone... klubowiczka Bower bike (1) Polecam ten klub:) a power bike przede wszystkim.Chodze do roznych klubow w... Mariusz SEXY CLASS !!! (2) Zajęcia sexy class prowadzone przez Kasię są super:))) Mam nadzieję, że te... Magda najlepsza na swiecie (1) JUZ TERAZ WIEM, NAJLEPSZA W CALYM SWIECIE FITNESS JEST SYLWIA KAMINSKA I... fitness-fanka klubowicz - opinia (2) Chodzę na siłownie od dwóch lat i nigdy bym nie przypuszczał że trener i... klubowicz Łazienki (2) Chyba stary temat z łazienkami, ale może jak tutaj sie wypowiem to będzie im... Tomek ok!! (1) jestem zadowolona z obsługi na recepcji za cierpliwe doradzenie i... maria Magda (3) Witam postanowiłam opisać swoje wrażenia po zajęciach ruchowych z Magdą na... Aga zastępstwa za Sylwię wzbudzają moje niezadowolenie :( (1) mam nerwa i chcę się tym z Wami podzielić ogólna moja ocena klubu, a przede... wolę pozostać anonimowa PORADA (1) Kochani jeżeli jeszcze ktoś z Was się zastanawia pójść do tego klubu czy nie... JA CO jest z tym PILATESEM? (1) to się zaczyna robić irytujące... raz jest w grafiku za 2 tyg już nie ma,... Sylwia DUO SHAPE (1) Czy jest szansa by zajęcia w wykonaniu Adriana i Magdy P. odbywały się... stała bywalczyni