Zajęcia fitness (5) Adrian! Adrian! Adrian! Jego zajęcia, to magia! Nie ma lepszego instruktora!... Alexis Ninexis Fantastyczny Fitness z Sylwią Kamińską (2) Korzystam z usług Klubu Gymnasion od około roku. Jestem pod ogromnym... Aga Wiosła (2) Proszę o większą ilość godzin zajęć Wiosła. Bardzo polubiłam tą formę... Stepo- i Wiosłomaniaczka
SYLWIA JEST NAJLEPSZA! (3) Zajecia z Sylwia to czysta przyjemnosc, ma niesamowita energie, charyzme i... Magda Dwa lata minęły... (1) ...i co...z tego wynika...rozwiązałem umowę bo...gdyż... Zajęcia u Sylvi są,... zirytowany niesprawiedliwie.... (1) Przeczytałam opinię poniżej i się "zagotowałam" Pani czepia się pisowni... Iwona wiosla,power bike (2) Juz dawno nikt nie zachwalal chlopakow od spinu iwiosel:) duze pochwaly dla... :) Adrian! (2) super zajęcia ,pełne energii i magicznej atmosfery .Jego zajęcia po raz... @ Pytanie o cennik (2) Witam Czy ktoś mi jest w stanie napisać jaki cennik obowiazuje w Gymnasionie... aknah Adraian (1) a co na to sam zainteresowany Adrian- nie pomyslalam ,że to wywoła aż taką... .... slabe zajecia fitness... niestety (7) Po przeczytaniu tylu pozytywnych komentarzy na temat gymnasionu postanowiłam... JA Sylwia K. (1) Jestem bardzo , ale to BARDZO zadowolona z zajęć z ww. instruktorką.... miłka ...Marcin (2) Powszechnie panuje opinia, że Sylwia jest jedynym dobrym instruktorem w... klientka Fitness :) (5) Polecam fitness w gymnasionie :) Naprawde jest KOzak a dzisiaj bylem a... Robert Siłka ! (3) Drogie Panie już niedługo lato :) zapraszam na siłownię i polecam jedynego i... JA Gymnasion ogłosił upadłość (2) No to pozamiatane Gosc Niestety ale podzielam poniższe opinie.... (1) Niestety ale podzielam poniższe opinie.... klub gymnasion ma coraz gorszą... ja Ja - opinia (1) Mam nadzieję, że wkrótce w związku z zamknięciem Gymnasionu w Galerii... Ja opinia rozczarowanej byłej stałej klientki (1) To co dzieje się z siecią Gymnasion woła o pomstę do nieba. Firma ewidentnie... Beata WODA (1) Leci tylko GORĄCA WODA z pryszniców, jest tak gorąco, że aż parno. Po... Iza