Do widzenia. (6) Chciałam podziękować za ponad 5 lat wspólnych zajęć, ale wraz z odejściem... Zosia T o P r a w d a , n i e s t e t y... (1) Brawa dla nowych właścicieli klubu, wiązałam z nimi jakieś nadzieje , ale jak... a. Sylwia (2) Sylwia jest najlepszą instruktorką w gimnasionie!!!!!Na zajęciach wycisk na... stała klientka
Brak Sylwii w Grafiku ?! (1) Klub definitywnie marnieje. Kompletny brak profesjonalizmu ludzi... Em strzał w kolana... obydwa naraz!!! (1) Jestem w autentycznym szoku!!! kompletnie nie rozumiem zagrania... Myślę, że... stałabywalczyniodkilkulat Sylwia gdzie jesteś ?? (1) Dziś po raz ostatni byłam w klubie.Zajęcia z Magdą P. były fajne ale dla... Ania KONIEC GYMNASIONU!!!! (1) Chyba tylko tak można to skwitować.... Gymnasion bez Sylwi to już nie... DORKA Koniec (1) Byłam stałym klientem klubu od 8 lat. Już kilka razy zdarzały się sytuacje,... marta Czemu? (1) Bez Sylwii, Ani H., Adiego ten klub nie ma nic do zaoferowania. Nie... ja@ !!!! (1) Do gymnasionu chodzę tylko ze względu na zajęcia z Sylwią, nikt inny nie... zdegustowana Sylwia (1) nie można dodać komentarzy są regularnie osuwane. Piszemy o tym co nas boli.... zrozpaczona SYLWIA!!! (1) Co się dzieje z tym klubem.. Czemu nie ma już najlepszej instruktorki... zdegustowana ZUMBA!!! (2) Zumba to są najlepsze zajęcia na jakie chodziłam. Klimat jest świetny, a Asia... A. Sylwi i Adriana nie ma, to i ja sie żegnam z klubem (1) Nie wiem jakie są kulisy...Ale skutek jest jeden. Jesli Sylwia tez odejdzie... Aga Majka - opinia (5) Cieszę się, że nie tylko ja zauważyłam jak ostatnio p. Adrian zaczyna... Majka odwołane zajęcia (1) Troche zaczynam się denerwować. Dzisiejsza akcja z odwołaniem zajęć jest... zdegustowana zdegustowana - opinia (1) Jak do tej pory naprawdę lubiłam przychodzić do "naszego" klubu. Zawsze był... zdegustowana Zajęcia SEXY CLASS (2) Byłam wczoraj na zajęciach z Sexy Class, miałam nadzieje że będzie Sexi,... emi Do z Irytowanych (2) Słuchjcie nie ma co się tak żalić i tak dobrze że jeszcze Gymnasion istnieje... klient Spinning i wiosła (1) Zajęcia z Basią i Maćkiem rewelacja, potrafią naprawde zmotywowac do... Figa