Ostatnio koszmar (1) Kierownictwo tego obiektu na czas kryzysu postanowilo zwiekszyc liczbe... qwerty Adrian i Sylwia (1) Jestem pełna podziwu dla zajęć prowadzonych przez Adriana i Sylwię, zarażają... stała klientka Przedszkole (1) Od niedawna jestem mamą. Żałuję,że nie ma tam przedszkola jak przy... Gosia
prosze prosze...szykuje sie pojedynek gigantow? (1) dzis...czyli w czwartek dnia pamietnego 5 Lutego roku 2009...Tomek... Wazelina klubowiczka - opinia (1) Nie wiem co ostatnio stało się z Maćkiem, ale zajęcia prowadzone przez niego... klubowiczka stala klientka ocenianego klubu - opinia (1) No cóż,widac że pan Tomasz stał się ostatnio numerem jeden top listy klubu... stala klientka ocenianego klubu Super siłownia i atmosfera (1) Witam wszystkich i na początku muszę powiedzieć że wpis z 20.12.2008 jest... Piotrek o co kaman???? (1) HI widać że biedny Tomek nadepnoł komuś na odcisk....może jakiemuś... Philips ODPOWIEDZ do klienta z 20.12.08 (1) Witam serdecznie naszego stałego klienta. Szkoda, że zabrakło ci odwagi by... Tomasz Rakowski przyszła klientka ;-) (1) Cześć, mam kilka pytań, raczej organizacyjnych. Słyszałam, że niektóre... madzia Kasia - opinia (1) Klub mi sie podoba, troche ciasno w szatni damskiej, ale nie mozna miec... Kasia rowery (1) Ha, ha zgadzam się z Fridą - Maciek ostatnio po prostu WYMIATA... królowa śniegu Spinning 3.11.2008 godzina 19 30 Maciek MAdej (1) Moge powiedzieć jedno Maciek dał dziś TAAAAAAAAAAAAKIEGO czADU......DAWNO SIĘ... FRIDA hej (1) Witam serdecznie wszystkich serdecznie, bardzo chcę zaznaczyć ze zajęcia w... matka polka:) Witam wszystkich serdecznie:) (1) Przez 2 lata uczeszczalam na zajecia do Gymnasionu i zawsze uwazalam, ze... Karolina Step u Sylwii + DJ Quarrel (1) Sylwia! wielkie dzięki za dzisiejsze zajęcia! wszystkie lekcje w Twoim... Ula nowy grafik (1) Drodzy Klienci!!!Układając grafiki zajęć zawsze kierujemy się Waszym... sylwia Suuuper rowery! (1) Zapisalyśmy się do klubu na początku wakacji. Klimat zdecydowanie pozytywny.... nowe klientki nowy grafik od 29.09.2008 (1) Zwracam się do Ciebie, jako do osoby odpowiedzialnej za plan zajęć, z prośbą... na codzień zadowolona Klubowiczk Uwaga!!!! (1) Sylwia wrocila,trzymajcie sie moi drodzy oj,trzymajcie sie, czego sie da... bochna