Dance (1) Mam nadzieję, że wróci do zimowego grafika, do Galerii Bałtyckiej lub do... gusla gymnasion (1) Zajecia prowadzone przez profesjonalistow sa na wysokim poziomie, w bardzo... supervisor bike (1) Dokladnie. Przyda sie nowy, lepszej jakosci sprzet. A co do Blondynek, to... xy
power bike (1) Wszystko ok, ale ... przydałoby się, by klub zadbał wreszcie o sprzęt, a... S Dokładnie tu i teraz jesteś szczęśliwy:-) (1) Zajęcia u Adriana - moje lekarstwo na smutki....recepta na chwileczke... karina pilates (1) Hej jestem w szoku,wlasnie czytam opinie na forum iz nie bedzie juz... madonna Pilates (1) Przychodze na zajecia do klubu juz ponad 2 lata. Najbardziej odpowiadaly mi... Karolina REWELACYJNIE! (1) POLECAM PANIĄ ANIĘ WSZYSTKIM OSOBOM NA PIERWSZE ZAJĘCIA- POZYTYWNA ENERGIA I... :) co z zajęciami Pilates???? (1) Prośba, apel: niechże cos pozytywnego się zadzieje w sprawie zajęć Piates,... tensam Wanda - opinia (1) A ja uwielbiam Plaski Brzuch u Adriana. Nigdzie nie ma takiej zabawy i... Wanda spinning (1) Przyłączam się do zdań o Maćku M. i jego fantastycznych zajęciach, ale... fanka spinningu Piękno tkwi w szczegółach (1) Mam tylko małe zapytanie, kiedy będzie naprawiona lub wymieniona zepsuta... nelite Mistrz jest tylko jeden... (2) Byłam już chyba we wszystkich klubach fitness w tym mieście, dlatego możecie... ani Płaski brzuch forever :) (2) Jest odlotowo! Chodze na zajęcia od jakiegos czasu i bardzo mi sie podoba, a... Kasia Duży plus, ale..... (1) Jestem pasjonatką zajęć ruchowych. Do Gymnasionu uczęszczam od czasu jego... Stała klientka Zajęcia taneczne (1) Bardzo mało zajęć tanecznych:(( a te nowe (sexy class) prowadzone przez... Kasia na dzien kobiet maratonik:) ad vocem .... (1) .Marysiu droga i cale szczescie,ze nie bylo zapisow bo nie byloby tak... bochema NA WIELKI + (1) Chodzę do Gymnasionu od jakiegoś czasu. Jestem przemile zaskoczona ekipą... Magda ### (1) z 3 miesięczną przerwą chodzę do gymnasionu ze dwa lata i zgadzam się z... DawidGda jack (1) Miła atmosfera panująca w klubie i bardzo profesjonalna ekipa trenerska !!!... Jacek Neubauer