Pilates
Przychodze na zajecia do klubu juz ponad 2 lata. Najbardziej odpowiadaly mi zajecia Pilates. Pani Karolina, ktora prowadzila te zajecia jest profesjonalistka w kazdym calu. Osoba energetyczna, przemila, zawsze pomocna, zarazala miloscia do zajec ruchowych typu Pilates. Nagle dowiaduje sie, ze nie bedzie prowadzila juz zajec w Gymnasionie. O co chodzi? Co wiecej, coraz wiecej instruktorow zaczyna rezygnowac z prowadzenia z zajec w tym klubie.... Czy to jakas nowa polityka firmy? Czy sa moze nowe osoby na stanowiskach menadzerskich, ktore nie za bardzo potrafia sprostac sprawnym przeprowadzaniem negocjacji z pracownikami? Czy taka firma jak Gymnasion nie jest w stanie zatrzymac przy sobie rewelacyjnych, kompetentnych, rzetelnych instruktorow?!?! To jest jakas kpina, zeby klienci musieli pisac petycje i stawac w obronie instruktora... czyzby grupa menadzerow nie potrafila docenic pracownikow i walorow zajec Pilates? Ja osobiscie kupowalam karnet jedynie dla zajec Pilates i wiem, ze nie tylko ja z tego powodu bylam czlonkiem klubu. Stracicie wielu stalych klientow, jesli nie zmienicie polityki firmy.
Pozdrawiam i do zobaczenia na zajeciach Pilates prowadzonych przez p. Karoline.
Pozdrawiam i do zobaczenia na zajeciach Pilates prowadzonych przez p. Karoline.