UWAGI (1) -waskie stojaki ze wiekszosc trenujacych rezygnuje z pewnych cwiczen przez... gosciu Gymnasion Witawa (3) Czy ktoś wie dlaczego z dnia na dzień zamknięto klub w Gdyni w Witawie? Pati POLECAM! (3) Jestem stałą klientką klubu Gymnasion. Koszystam z usług klubu już któryś rok... Ania
To już nie jest ten sam Gymnasion co kiedyś :( (3) Po 2 letniej przerwie wróciłam do klubu i niestety nie zagoszczę już tutaj na... Syla Nie... Nie.. Nie.. (1) Chodziłam miesiąc. zajęcia fitness wtedy były całkiem ok. Szatnie małe....... Ki122 W 100% ZGADZAM SIE Z PONIZSZA OPINIA (1) Do naklejek typu "awaria" na popsutych maszynach zdazylam sie juz... Monika nie polecam (1) nie polecam przede wszystkim ze wzgledu na sprzet, ktory jest w wiekszosci... renia zmiany na gorsze (1) Co się dzieje z Gymnasionem w Gdańsku? Chodziłam 3 lata temu i teraz... dagmara Nowy grafik !!!! (5) Wszystko jest ok i wraca do normy. Tylko najbardziej co zmusza coraz większą... Maciej zajęć ZUMBY z Asią nie będzie! (1) Na gymnasion także narzekać nie mogę, ale właśnie dowiedziałam się, że jedna... Magda KLIMATYZACJA!!! (1) Ja na instruktorów narzekać nie będę bo nie ma na co. Dla mnie zajęcia u Asi,... Ja Masakra!!! (1) poprostu nie Polecam,.,,,to juz nie ten sam gymnasion co kiedys...:/ Kasia No to czas się pożegnać z Gymnasionem... (5) ...skoro najlepsze zajęcia i kompetentni instruktorzy znikają z grafiku...... karolina Sylwia opinia / (4) Pani Katarzyno,troche przyzwoitosci piszac takie rzeczy o Sylwii i... jakubka Krystian (1) Proszę wprowadz na swoich zajęciach brzuszki. Niezależnie od rodzaju zajęć.... M. Zmiany w teamie (1) Najbardziej zabraknie zawsze szczerze uśmiechniętej, pozytywnie zakręconej i... Kasia znikam (1) Bulwersuje mnie fakt, że nie ma już dobrych instruktorów w Gymnasionie. Wiem,... klientka NIECH ZAPANUJE SPOKÓJ (1) cisza leczy duszę...motto aktualne na portalu trójmiasta,jak bardzo pasuje do... asia Niestety.. (4) Bez najlepszej instruktorki na świecie jaką jest Sylwia.K dla mnie ten klub... M. Halo halo Zrzedzace ;) (1) Przez to ze wpisow negatywnych ostatnio jest wiecej, wcale nie oznacza ze... kaka