Magda
Witam postanowiłam opisać swoje wrażenia po zajęciach ruchowych z Magdą na których to byłam już kilkakrotnie łącznie z ostatnimi oraz po przeczytaniu opinii od "wolę pozostać anonimowa" bo zupełnie nie rozumiem stanowiska koleżanki. Za każdym razem gdy jestem na zajęciach Magdy jest fajny klimat, super muzyka i ciekawe układy. Widać , że Magda ma wielkie chęci i jest bardzo zaangażowana. Pani Magdo proszę się nie przejmować opinią od "anonimowej" zawsze na zajęciach ma Pani komplet a po zajęciach nie słyszałam w szatni żeby dziewczyny były niezadowolone. Cóż droga "anonimowa" rozumiem Twoje niezadowolenie ale pomyśl troszkę i zrozum, że na zajęciach nie jesteś sama i trudno żeby dopasowywać poziom i tempo do Ciebie. Instruktor musi dopasować tempo itd. do wszystkich uczestników a nie do Ciebie konkretnie. Poza tym jak mi coś nie pasuje to zawsze podchodzę i mówię co mi nie pasowało i pytam czy można to jakoś zmienić a nie tak obsmarowuje na forum. Pomyśl sobie jak Ty byś się czuła jakby ktoś tak napisał o Twojej ciężkiej pracy - troszkę nie ładnie. Jak masz uwagi do Instruktorki to mu to powiedz, pogadaj w końcu ona nie czyta w myślach! Pani Magdo jest SUPER głowa do góry :)