Sylwia Kamińska

Co stało się z Sylwią?
Byłam dziś na zajęciach, prowadzonych zawsze przez Sylwię, obecnie nie ma Sylwii w planie, MASAKRA. Na zajęciach było zawsze PEŁNO - to o czymś świadcze, a obecnie tzn. dziś chyba z 15, z czego 4 wyszły. Masakra jakaś. Co to za zajęcia kiedy instruktor myli się we własnych krokach.
Klub naprawdę straci jak nie będzie instruktora, który poprowadzi zajęcia na takim poziomie jak Sylwia

Żenada
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Sylwia Kamińska

Sylwii już pewnie nie będzie. słyszałam aferę między Sylwią a menedżerem. Niezależnie co by to nie było, Sylwia jest najlepsza i nikt nie wątpi w jej profesjonalizm. Zawsze punktualna, zawsze świetne zajęcia i zainteresowanie klientami. Jeśli była nieobecna, informacja na ten temat pojawiała się kilka dni wcześniej. Wzór instruktora.
Zastępstwa są koszmarne, już któryś raz instruktorka w ogóle się nie pojawia, zajęcia są nudne.
Myślę, że kierownictwo nie widzi, że klienci nie przychodzą na zajęcia, tylko do instruktora. To samo się tyczy Adriana.
Żałuję kupionego karnetu, znajdę inny klub. może wrócę jeśli się coś zmieni.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jesli klub bedzie sie opieral np. na osobie ktora przychodzi na zajecia i po pierwsze nie wie na jakie przyszla po drugie mowi ze jej sie nie chce to zycze powodzenia. Za miesiac zostanie tam tylko silownia, a na sali do aerobiku bedzie jeden wielki kurz.
Nie ma Sylwii, Adriana i Ani, a sama Asia K wraz z Asia od zumby klubu nie pociagna.
Gratuluje menadzerowi. Prawdziwy specjalista.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja juz dwa razy wyszlam z sali na zastepstwie z Monika W. Moze trudno zastepowac Sylwię, ale zdecydowanie lepiej robi to Ania HK albo Magda P. Chodze do tego klubu już ok. 6 lat i bez takich instruktorow jak Sylwia, Ania HK, Magda P. nie zamierzam dalej tam chodzic. Jest wiele nowych klubow z wiekszymi salami i innymi instruktorami. Sylwia jest niezastapiona a Ania HK zaraza humorem. Adrian niestety wiecej gwiazdorzyl i odechcialo mi sie chodzic na jego zajecia. To juz nie ten sam Gymnasion. Odchodzę wraz z Sylwia.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co za ulga że "wszystkie" gwiazdy odchodzą w jednym czasie mo że w końcu klub będzie normalny!!! Wszystkie te fanki Sylwii nareszcie uwolnią pozostałych klubowiczów od siebie! Nikt za Wami nie będzie tęsknić! Zróbcie w końcu to co od kilku dni powtarzacie Wszystkie Wy gwiazdy z Sylwią na czele... gadać każdy potrafi - zadziałajcie i opuśćcie ten klub w końcu!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 25

Fanką Sylwi nie byłam, ani też nie jestem.
Cenię jej profesjonalizm, przygotowanie do zajęć, energię i wkład w budowanie mojej sylwetki.
Osobiście złożyłam rezygnację z członkowstwa.
Dziękuję za wszystkie soędzonę z Wami lata.
Tobie 'klubowiczko' proponuję zamiast wylewanie jadu zajmi się czymś pożytecznym, a złą enegrię spożytkuj na sali. Pewnie trochę ćwiczeń się przyda.
serdecznie Cię pozdrawiam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z tego co wiem Sylwia odeszła z Gymnasionu na dobre. Podzielam zdanie większosci z Was i łączę się w bólu. Na szczęście karnet roczny skończył mi się w czerwcu bo teraz nie ma już do kogo chodzić na zajęcia. Wiecie może gdzie Sylwia odeszła ? Szukam klubu z Sylwią :) Do Gymnasionu na pewno nie wrócę choć chodziłam tam 4 lata...Cenię samą Sylwię jak i jej zajęcia za profesjonalizm, wycisk jaki daje, entuzjazm, to jak dodaje powera, motywuje, i za energetyzującą muzykę jaką puszcza na zajęciach.

Pozdrawiam Sylwię jeśli to czyta :) oraz wszystkie miłośniczki jej talentu :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sylwia Kamińska jest w Tiger Gym w Manhatanie w gdańsku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0