Re: Dobra kosmetyczka w Gdańsku i okolicach
~Malwina Markowska Kashmir Spa
(9 lat temu)
Witam, chcialabym osobiscie skomentowac zazuty co do mojej osoby... Gabinet znajduje sie faktycznie na osiedlu, zawsze chcialam proeadzic kameralny salon a nie gabinet masowy na starum miesice. Kwestia wyboru Klienta do ktorego woli przychodzic. Jesli chodzi o wciskanie jak to Pani nazwala kosmetykow i dalszych zabiegow. Pracuje na marce Dermalogica ktora jest jedna z najlepszych w swiecie i ma takie same ceny w calej Polsce i nie sa tajemnica. Po kazdym zabiegu proponujemy pielegnacje domowa, gdyz prawidlowa pielegnacja poleguje efekt zabiegu i jest najistotniejsza. Taka moja rola jako kosmetologa aby usiwadomic Klientke o prawidlowej pielegnacji. Z doswiadczenia wiem, ze wiekszosc Pan nie wie co i jak stosowac. Oczywiscie ze proponuje kosmetyki na ktorych pracuje, gdyz sa one nie zastapione. Profesjonalne i bogate w skladniki aktywne, jesli chodzi o cene no coz za jakos sie placi. Chce Pani widziec efekty zabiegowe niestety to nie operacja plastyczna i kolejne zabiegi sa niezbedne. Przykro mi, ze sie Pani zniechecila i tak odebrala moje sugestie.
1
4