Dobra krawcowa

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny,

Czy możecie polecić dobrą krawcową? Chciałabym uszyć sobie sukienkę na wesele (jeszcze nie moje): satynową, z tasiemką pod biustem, z koronkami (jeśli kojarzycie - taką miała Danuta Stenka w kwietniowej sesji dla Twojego Stylu - jej sukienka była zielona). Niestety nie mam takich namiarów na nikogo w 3 mieście. Będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobra krawcowa

ja szyje suknie sluba tu http://www.weselisko.com.pl/bj/index.htm ale z tego co wiem to oni tez szyja suknie wieczorowe..bardzo polecam ten salon

Monisia - możesz zdradzić, ile kosztuje tam uszycie sukni ślubnej?

Widzę, że wzięłaś się za poszukiwania ;-)
Ja także dołączam się do pytania (muszę uszyć suknię na poprawiny, bo w sklepach bieda).
Najlepiej okolice Sopotu, Gdyni??
Czy w tym salonie na Morskiej w Gdyni szyją też suknie wieczorowe?

To wybierzemy się razem zrobić gdzieś wywiad :) Bo na zakupy mój Narzeczony już mnie z Tobą nie puści (za ten podkład).

Hihihi :-)
Właśnie chciałam Cię pytać, czy się przyznałaś ;-) Ale chodzi o cenę, czy w ogóle, że kupiłaś i będziesz używać?

Zdecydowanie cena... Słuchaj, czy ta moja wymarzona sukienka za 1650 zł była szyta ze skosu?

Powiedz mu, że na tym nie można oszczędzać, żeby był dobry efekt, a o taki przecież chodzi!
A co do sukienki, to tak ta babka w sklepie mówiła, ale nie wiem sama, bo jakoś dziwnie się układała. Ale najlepiej byłoby ją uszyć ze skosu.

ja za suknie slubna,welon,bolerko,podusie i halke place tylko 1200zl wiec nieduzo w porownaniu do cen z salonow slubnych...panie sa bardzo mile i zawsze doradza

Monisia a czy ty tyle płacisz za uszycie i wynajem tej sukni czy ona już będzie twoja??

ja ja kupuje a jesli jej nigdzie nie sprzedam to moge oddac do ich komisu i za polowe ceny ja sprzedzadza

No to super, bo to nie tak drogo, a ja znalazłam tam piękną suknię :) Dzięki :):)

ja tam wybralam model kiecki i pozmienialam troszke oto moja kiecka http://www.weselisko.com.pl/bj/kolekcja/?p=A-0004.jpg&pg=0
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mi się ta ogromnie spodobała:

http://www.weselisko.com.pl/bj/kolekcja/?p=100005.jpg&pg=0
wczoraj weszłam na ich stronę i jak tą zobaczyłam to koniec :)

a twoja też piękna !!!!!!!!!!!!! :)

Twoja tez jest sliczna ale do mnie nie pasuje ;/

ja chcialam miec skromna suknie i mam..pare aplikacji,cyrkonie i to wszystko...zdjecie nie odzwierciedla jaka na zywo jest sliczna..trzeba tam pojechac i zobaczyc na zywo suknie

Oj to na pewno. A mi się właśnie marzyła taka ... inna sprawa też jak będę w niej wyglądać :)

dobierzesz napewno suknie..musisz tam pojechac i przymiezyc ja ...jesli jej nie bedziesz miec na sobie to niezobaczysz jaka Ci pasuje a jaka nie...oni maja wiecej kiecek niz na stronce :) warto tam pojechac

Dzięki :) powinnaś mieć tam zniżkę bo dzięki Tobie zobaczyłam stronę i suknie :P

A możesz zdradzić gdzie szyłaś suknię?

up

Monisia84 ja też tam szyję, babeczki są super, bardzo miłe i wyrozumiałe a suknie, te, które już wiszą w salonie są pięknie uszyte. 22 czerwca mam 2 - gą przymiarkę. Już nie mogę się doczekać :)

:) to sie bardzo ciesze.....ja tez jak weszlam tam to jedna suknia rzucila mi sie w oczka i odrazu wiedzialam,ze ona bedzie moja i jest tylko z paroma miNmi..22 czerwca moja kiecka bedzie przygotowana na Nasz slub ..ja teraz w piatek jade zobaczyc czy udalo sie poszerzyc gorsecik abym nie miala splaszczonego biustu...

Caroline, r u there?

Hej Dziewczyny,

Podbijam temat. Potrzebuje dobrej krawcowej, ktora skroci sukienke i poszerzy w biuscie wykorzystujac material ze skrocenia sukienki.

Sukienka nie jest slubna - jednak zalezy mi na tym by nie zniszczyc sukienki i zachowac jej fason.

Dziekuje!

Inne tematy z forum

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...