Dobra pizzeria
Mogę polecić. Zamawiając od nich jedzenie na telefon jeszcze się nie zawiodłem. Raz mi się zdarzyła pizza uboga w dodatki, ale na szczęście tylko raz. Pizze na dowód zawsze ciepłe, może dlatego że mieszkam kilka ulic dalej :) Kilkakrotnie zamawiana na "dalsze" odległości, również w miarę szybko ( 40 minut ). Ogólnie z dostawą mieszczą się w czasie. 
Również raz się zdarzyło że cebula była jakby wyschnięta / przypalona, ale nie wpłynęło to zbytnio na smak.
Jedna uwaga - róbcie trochę częściej jakieś fajne promocje, bo w sumie ciężko jest nazbierać 10 libero. Może jakaś oferta specjalna dla stałych klientów ( drobna sugestia )
W okresie kilku miesięcy przyśpieszyli z czasem oczekiwania na pizzę w lokalu, myślę że to pozytywna zmiana.
Pozdrawiam!
Stały klient

Również raz się zdarzyło że cebula była jakby wyschnięta / przypalona, ale nie wpłynęło to zbytnio na smak.
Jedna uwaga - róbcie trochę częściej jakieś fajne promocje, bo w sumie ciężko jest nazbierać 10 libero. Może jakaś oferta specjalna dla stałych klientów ( drobna sugestia )
W okresie kilku miesięcy przyśpieszyli z czasem oczekiwania na pizzę w lokalu, myślę że to pozytywna zmiana.
Pozdrawiam!
Stały klient