Jest (1) OK kkk tez nie polecam ! kpiny sobie robia ! (2) "3 razy i nikt nie odebrał ? Takie kity zostawi pani dla siebie i... klaudia Polecam (1) Nie rozumiem wielu niepochlebnych opinii, jadam w Libero od początku jej... Kuba
OKROPNY KEBAB!!! (1) mięso z kurczaka?? raczej z koguta. okropne zero smaku mięsa kurczaka. bułka... łakowa cos strasznego (1) nie polecam ciasto pizzy to jakas pomylka a na dodatek obiady jakkby byly... masakra Katastrofa (2) Zamawiałam pizzę bardzo często w tym miejscu. Pizza była dobra ale obsługa... Kaja Masakra jakaś (2) Pizze praktycznie za każdym razem przywożą surową! Do tego dzisiaj przywieźli... sasa Zawsze problem (1) Często przywożą zimną i surową pizze. Dziś się kucharz niby pomylił i... Sasa ło matko, ale paskudne! (3) zamówiłem dziś kebaba z Libero pizza - straszne rozczarowanie. mięso z... majkel . . . (1) z jedzeniem jak z loterią, czasem wyjdzie ok, a czasem nie, negatywnie na... aneta bez szału (1) moim zdaniem pizza bez szału. tzn. mi nie smakuje, ale rozumiem, że to rzecz... ola POLECAM!!!! (1) Miła obsługa, pyszne jedzenie i DUUUUUŻE porcje za małą cenę. Jolka NAJLEPSZA I NAJTAŃSZA PIZZERIA W OKOLICY!!! (1) Najlepsze pizze i obiady w Gdańsku. Tak tanio i smacznie jak tu jeszcze... Grp Polecam; (1) Jedzenie jest bardzo dobre, ładnie podane i zawsze gorące. Porcje bardzo... jadwiga Polecam (1) Pizza i obiady bardzo dobre .Duże porcje i smaczne.Polecam kto lubi zjeść... Krzyś Libero sprzed lat wróć!!!! (1) Witam wszystkich! Korzystałem z usług Libero wielokrotnie kilka lat temu ,a... Zenon Rewelacja. Smak Posiłków, Obsługa (1) Rewelacja. Smak Posiłków, Obsługa. Libero jest godne polecenia na każdą... Sebastian Krzysztof - opinia (1) Ta pizzeria zaszła na psy! Ostatni raz zamowiłem tam pizze. Nie dość, że... Krzysztof pizza jak z supermarketu odgrzewana w Libero (1) Zamówiłem pizze gyros, jakaś tłusta buła oraz zimna. Gyros przypominał jakieś... Kaczuch ponad 2h oczekiwania! (3) Na pizze czekałem 1,5h i się nie doczekałem. Po telefonie do pizzeri... klient