żarłok (1) Polecam placuszek po cygańsku wyśmienity i z prawdziwych ziemniaków 'super... maciej Odradzam (1) Idąc do osiedlowej pizzerii nie spodziewałam się niczego nadzwyczajnego, ale... Ola Pyszna pizza i kebab. (1) Najlepsze jedzenie na całym Osiedlu i dzielnicy . Jedzenie było pyszne a cena... Filip
Pyszna i tania (2) To chyba najlepsza pizzeria jaką znam w okolicy. ba! jest jedną z najlepszych... Gosia pizzeria Libero (3) Witam wszystkich Ja jestem stałym klientem pizzerii Libero która się mieści w... Grażka Dobra pizzeria (1) Mogę polecić. Zamawiając od nich jedzenie na telefon jeszcze się nie... Pan Sz. Anka co ty piszesz ? (1) Pomyliłaś pizzerie byłaś obok !!! W Libero niezmiennie dobra pizza w... Jurek zdecydowanie nie polecam (1) Zamówiliśmy dwa kebaby z sosem czosnkowym i schab szwajcarski. Kebaby... anna ANKA - opinia (1) Pizza beznadziejna ,obsluga tez ,nie polecam.... ;( ANKA Polecam (1) Pizza i obiady bardzo dobre i dostawa w stosunkowo szybkim czasie;) rysio Pizza zimna, ponad 1.5h czekania!! (2) Zamówiłam pizze na cienkim cieście, dostałam jakąś "bułę", zimna była, a... Anna :) (1) ja uwazam ze nie ma pizzeri idealnych kazdy czlowiek ma tylko 2 rece i nie... sZAYRA smaczne jedzonko (1) Jedzenie bardzo dobre i zawsze świeże nigdy się jeszcze nie zawiodłam na tym... Gosia kicikici - opinia (1) jeden wielki badziew po 2 h dostajemy spalona pizze a reklamacji nie przyjmuja kicikici Bardzo przyzwoicie. (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług pizzerii zarówno na telefon jak i... Mudzo co za syf (1) no kebab taki że żal....bułka z sosem tao tao słodko kwaśny (miał być ostry)... niby_nikt SERDECZNIE POLECAM (1) SUPER SUPER MOJE GRATULACJE!!! ZAPROSIŁEM ZNAJOMYCH DO PIZZERII BYŁO NAS... RAFAŁ NOWAK bardzo dobra pizza polecam! (1) pizza smaczna i ciepla idealna ilosc skladnikow duzo sera.dostawa 25 mjn.... Biały Dobre jedzonko:) (1) Ja mam zupełnie odmienne zdanie.Pizza bardzo dobra i w dobrej cenie.Obiady... Tomek Kebab (1) Niestety jestem zawiedziony. Kebab za 14zl okazal sie miesem z patelni... niezadowolony_klient1