Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

bardzo prosze o namiar na dobra wróżke w sopocie moj adres ,,reniakunc@wp.pl pilne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boudicca jest beznadziejna nie polecam nikomu!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na ezo.tv są zawsze ciekawi ludzie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę bardzo, Pani Krystyna z Sopotu, telefon 58 551-58-33
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

''z pewną nieśmiałością udałam się'' do Krystyny poleconej przez kolezanke z pracy, potem jeszcze dwa razy zawitałam i nie żałuję, profesjonalistka, poświęca dużo swojego czasu i energii na rozpatrzenie problemów, oceniam na swoim przykładzie 80-90% sprawdzalności... nigdzie jej nie znajdziesz w ogloszeniach więc dla zainteresowanych podaję telefon bo warto skorzystać ''kiedy świat się wali'' 58 551-58-33 pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.miesiecznikegzorcysta.pl ciekawe wróżby^^

wróż David na ezotv ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam Tenet, można się z nią skontaktować mailowo: tenet.tarot@gmail.com lub też spotkać się w Gdańsku na Przymorzu! Osobiście mi bardzo pomogła, będąc w kropce, pokazała mi drogę jaką mam wybrać, udzieliła cennych rad i uwag dzięki czemu teraz to pozytywnie rzutuje na moje życie. Poznałam siebie na nowo, inaczej patrze na życie i czekam aż kolejne wróżby się spełnią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Buhahaha to jak się zwracałeś do tej świetnej wróżki skoro nie znasz jej imienia? może wyrocznio.... ale jajka facio nie pamięta imienia wróżki z którą spędził jakiś czas ale dokładnie pamięta nr. tel. .... pewnikiem zwykła rutyna. Osobiście śmieszą mnie opinie w prześciganiu się jaka to naj... jaka to superrrr i zaraz podaje nr. tel. TYLKO PAMIĘTAJCIE ZWYKLI LESZCZE ŻEBY PO PRZECZYTANIU OPINIIIIIII ....NATYCHMIAST DZWONIĆ.....bo kasa lubi się kręcić. Albo podaje przykład: T???? JEST REWELACYJNA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZIŁO JEJ SŁOWA TO BALSAM DLA DUSZY I CIAŁA... A teraz przedstawiam formę reklamy jak w super markecie (wiaderko 5l gratis) UWAGA:
http://www.darmocha24.pl/rozrywka/6566,poznaj_nieznane_tylko_45_zl_zamiast_100_zl_za_wrozbe

Do końca pozostało:
0 h.00 m.00 s.
Cena:100 zł
45 zł
zyskujesz 55 zł
Trójmiasto
Poznaj nieznane! Wróżba osobista lub internetowa
RABAT
55%
sprzedaż zakończona!

Miejsce na Twoją reklamę

Dodaj reklamęAdTaily.pl
45 zł zamiast 100 zł za Poznaj nieznane! Tylko 45 zł zamiast 100 zł za wróżbę osobistą lub internetową (bez limitu pytań!) + tarotowy portret psychologiczny z daty urodzenia!
Wróżba bez limitu - uzyskasz odpowiedź na każde pytanie! Usługa może być świadczona przez internet! Dowiedz się, jak osiągnąć zamierzone cele - w cenie Twój portret psychologiczny! Szukasz swojego miejsca w życiu? Twoje plany utknęły w martwym punkcie i nie wiesz, w którą stronę skierować się teraz? A może z czystej ciekawości chcesz wiedzieć, co czeka Cię w przyszłym miesiącu, w wakacje, za rok... Teraz za jedyne 45 zł możesz skorzystać z indywidualnej wróżby, internetowej lub osobistej! W cenie masz także możliwość poznania swojego portretu psychologicznego! Wróżba może się odbywać na dwa sposoby. Wróżba z kart tarota obejmuje seans 1,5-godzinny lub poradę drogą internetową. W ciągu tego czasu można zadawać pytania na tematy, które Cię nurtują, martwią na co dzień. Porada osobista w Gdańsku odbywa się po uprzednim umówieniu telefonicznym. By umówić się na wróżbę przez internet wystarczy tylko napisać jednego maila z rezerwacją terminu. Wróżka Tenet jest znaną i cenioną osobą, nie tylko za swoje specjalne umiejętności. Jest ona po prostu niezwykle otwarta na ludzi. Rozumie ich problemy, stara się pomóc w każdej sytuacji, chociażby wtedy, gdy nie wiemy, w którą stronę należy się skierować. W tym wszystkim pomóc nam może zarys naszego portretu psychologicznego. Mówi on o naszej drodze życia, karmie na to życie oraz o tym, co zostało nam do odpracowania. Dzięki niemu dowiemy się także, jakie mamy talenty oraz którą drogą podążać w życiu, by osiągnąć zamierzone cele! Należy jednak pamiętać, że portret to tylko wskazówka na naszej życiowej drodze. Prawdziwe odpowiedzi poznać możemy bowiem jedynie poprzez profesjonalną wróżbę. Dlatego też w Klubie Zniżek usługi te są połączone, aby w jak najszerszym zakresie, znając siebie, swoje indywidualne predyspozycje oraz kawałek przyszłości, zdecydować o tym, co Cię spotka, a czego unikać. Wróżka Tenet pomogła już niejednej osobie. Daj sobie szansę! Poznaj nieznane i przekonaj się, że to, co dziś wydaje się nie mieć sensu, jutro niekoniecznie musi tak wyglądać. Miejscowość: Trójmiasto Kod ważny przez 30 dni od dnia zakupuWażne
Warunki
Ofertę przygotował
Klub Zniżek
Ul. Do Studzienki 34B
80-227 Gdańsk
http://www.klubznizek.pl
Dane kontakowe
Wyświetleń: 865
Opinie o ofercie
KomentarzNickKod promocyjny *Komentarze przed opublikowaniem w serwisie są moderowane
Nie ma jeszcze komentarzy - bądź pierwszy i dodaj swój komentarz

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Dobra sprawdzona wrozka jak dla mnie to wrozka zinaida

polecam wrozke zinaide,mnie nie zawiodla nawet raz,korzystam od pol roku z jej pomocy,otworzyla mi oczy i przewidziala pewne zdarzenia,ogromny plus http://www.wrozkazinaida.aq.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

... a w elfy, krasnoludki i skrzaty też ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

no a co powiesz na to że wróżka powie prawdę, ja zgłosiłam się do tej Vitalissy i zaskoczyła mnie pozotywnie bo bardzo dużo wiedziała o mojej przeszłości, sfera miłosna inne przeżycia i to co mi wywróżyła na przyszłość już się w większej części spradziło, wiadomo że nic się nie stanie jeśli nie pójdziesz do wróżki ale jak pójdzisz to dowiesz się informacji które w przyszłości pomogą, ja jak najbardziej wierzę we wrożki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

po co Ci wróżka ? to wszystko jest pic na wodę. Okłamują ludzi tylko po to by zarobić. Nie można przepowiadać przyszłości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

NIE WOLNO korzystać z usług wszelakich wróżbitów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

A mi codziennie fusy mowia,... ze skonczyla mi sie kawa ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja ci moge powrożyć, też jestem dobry w wymyślaniu bajek, mam też karty.. z jokerami!!

http://www.wrozkavitalissa.za.pl wrożka Vitalissa to prawdziwa wróżka, jestem zaskoczona bo jej przepowiednia tak pasuje do mojej osoby na sto procent, przekazała mi dużo informacji na kazdy temat o miłości pracy itd, powiem wam ze to prawda co napisała to sie spełniło tak że jestem w szoku i na prawdę jesli jest ktos kto potrzebuje pomocy to powinien zwrócic sie do nie do Vitalissy bo jest szansa ze pomoze. http://www.wrozkavitalissa.za.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

szukam dobrej sprawdzonej z okolic Gk.dańska proszę o namiary
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam p. Dobrochne. Czyta z kart tarota. Jest z okolic Wejherowa, ale w Gdyni ma rowniez swoj pokoik. Wszystko co powiedziala powoli sprawdza sie, choc niektore dlugoterminowo. Nawet te nieprzyjemne sytuacje mialy miejsce. Mozna sie umowic mailem lub tel. magia.depe@gmail.com
698 202 954

Goraco polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

automat/budka foto samoobsługowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku Głównym/ Wrzeszczu/ Przymorzu znajdę Budkę/automat...

gdzie kupić miód? (22 odpowiedzi)

witam. wiecie może gdzie kupić naturalny miód z pasieki w gdańsku?

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...