Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Ja polecam zdrowy rozsądek, bo gdy usłyszymy od wróżki coś przychylnego dla nas, zaraz ją polecamy, gdy usłyszymy coś negatywnego, zaraz się nie zgadzamy i wyśmiewamy... Jaki z tego wniosek? Im wróżka bardziej leci pod twoją satysfakcje tym bardziej w to guano wierzysz i polecasz ją wszystkim. A jaki z tego morał? Ludzie to głupie stworzenia, które lubią się oszukiwać, podbudowywać swoje ego, pewność siebie czy polepszyć swój humor ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja polecam wrózke Haline z parasfery, jej wrozby zawsze mi sie sprawdzaja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja zawsze bałam się wróżek i z historii kolezanek ktore opowiadały jak trafiały na wrozki ktore przepowiadały im śmierć kalectwo itd wywnioskowałam ze to nie warte świeczki, i pieniędzy. Ale przypadkiem bardzo dużym trafiłam do wrozki i zaskoczyła mnie bardzo bo zakładałam coś zupełnie innego...po czym okazało się, że wszystko wręcz co do słowa się sprawdziło. ostatnio znów się do niej wybrałam, i co mnie juz całkowicie zdziwiło - powiedziała wszystko co obecnie się u mnie w zyciu dzieje, a i sprawdza się to co mowi o przyszłości. Mimo ze to dla mnie nadal trudny i zaskakujący temat (jak to jest mozliwe?)- nie da sie ukryc ze za kazdym razem miała racje.
Baardzo polecam, bardzo ciepła otwarta kobieta, -> tenet.tarot@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Martyno, niech pani nie robi reklamy pani Emil bo były koleżanki i im też nic się nie sprawdziło.Natomiast gdy by pani skończyła psychologię, też by pani dla kasy się tak zachowywała, Jeżeli pisze pani ze nie trzeba w życiu szukać czarów tylko rozumu, to po co pan tam chodzi,? wynika z tego ze nie tylko innym brakuje rozumu, ale również i pani, czego pani również życzę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

pani Marto, ja osobiście byłam u niej i jest już 2 lata i nic się nie sprawdziło.w kładzeniu kart podpytuje, a dobra wróżka rozkłada i mówi tak jak jest, a nie pół godziny traci na pani znak zodiaku, niech pani nie reklamuje kogoś kto nie jest konkretny, może pani chodzić, nikt pani nie zabroni, jesśi uważa pani że jest dobra.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Sylwia masz rację, Emila z Gdańska tylko kasę robi, byłam u niej tylko raz za namowa mojej koleżanki, nic się nie sprawdziło, a już jest drugi rok od wróżenia. Ona na czas stawia i żadnych konkretów. Zapamiętajcie wszyscy, że dobra wróżka, ale dobra to nie reklamuje się, stawia karty nie na czas, tylko mówi wszystko. Wszystko oznacza,;'że np. jak wychodzi jej w kartach czyjaś śmierć, itp. a nie kłamie, przede wszystkim nie mówi o kwocie, tylko co łaska, i to jest prawdziwa wróżka. W Lęborku jest jakaś starsza pani, która rewelacyjnie mówi, nie mam właśnie do niej tel. Może ktoś zna tą panią lub był u niej. Bo ta moja na razie jest chora, mieszka w Wejherowie, bierze co łaska, ja i moje koleżanki, koledzy dajemy jej po 20-30 zł
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

I do spowiedzi też!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to może spróbuj http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com/ przez email, ale dobrze doradza i nie robi tego tylko dla kasy. Moja siostra kupiła u niej wróżbę za 20zł i zadzwoniła do mnie prawie w nocy pod wrarzaeniem bo nakreśliła jej obecną sytuacje wtedy obie miałyśmy te same problemy i namówiła mnie bym ja też się odezwała i mi wyszło to samo wiedziała co się dzieje i też dała porady jak wybrnąć i powiem wam że miała racje bo teraz jest juz wszystko pozalatwiane tak jak proponowała a minęło kilka miesiecy jakby link nie działał to wpisz wróżka vitalissa powinnaś znaleźć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

to polecam vitalissa jest to wrozka ktora mowi prawde nie oszukuje i jest nie droga ostatnio placilam jej 20zl. potem jeszcze dopytywalam o rozne rzeczy i nic nie musialam doplacac, tak jak ktos wyzej pisze jest wiarygodna i mozna jej zaufac. ja mialam wrozbe ogolna ale mozna tez zadawac konkretne pytania. POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo dobra wrozka na prawde, korzystałam dwa razy i bardzo duzo wie o mnie o mojej przeszlosci i tez duzo mowi o tym co bedzie i jak postepowac, trzeba przyznac ze jest towiarygodna i pomocna wrozka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wróżka vitalissa tylko jest z torunia za 5 pytan 20zł i tez za taką cene wrozba ogolna i inne czyli za 20zł bardzo duzo, mowi ze nie kazdego stac rzeby zzapłacic 100zł stad ta cena, jest świetna bo ja korzystam i jest naprawde wiarygodna jak chcecie to adres
http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja również odradzam Panią Emilię. Nic się nie sprawdziło.
Otoczkę ma świetną i to wszystko.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam, proszę o namiar do tej wróżki , to bardzo pilne , dziękuję asia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, czy wróżka Tenet jest skuteczna?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tenet jest super
Tenet.tarot@gmail.com ( Przymorze Gdansk)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

poprostu TENET jest super , korzystałam z jej usług juz dwa razy i wszystko na ten moment sie sprawdziło z dokładnoscia co do miesiąca, ma niesamowite wyczucie , jej interpretacja kart jest jasna i czytelna -nie kreci nie mota , mówi jasno i czytelnie . Jest przy tym ezoterykiem . Naprawde osoba godna polecenia . Podaje jej adres mailowy tenet.tarot@gmail.com( Przymorze Gdansk)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

I do kościoła pewnie chodzisz? ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam panią Monikę z Gdyni, tel 798 391 691, bierze 50zeta za seans, byłam już u Niej parę razy i zawsze sprawdza się:) To ciepła osoba i podchodzi do człowieka ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

POZDRAWIAM PANA DANIELA,
JEST PAN ŚWIETNY, BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PORADĘ :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

gdzie kupić miód? (22 odpowiedzi)

witam. wiecie może gdzie kupić naturalny miód z pasieki w gdańsku?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...