Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś był u Wróżki Larisy przy Skwerze Kościuszki w Gdyni ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie słyszałam o takiej wróżce. Mało chyba znana . Ciekawa byłam i nawet nawet . Konkretnie odpowiada , ale ceny to takie niektóre drogie.
Ogólnie ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy jest możliwość dostania się do tej wróżki Letycji czy tam jak ona się nazywa inaczej?
Czy tylko trzeba przez internet?
Sama nie wiem jak to ?

Nie znam osobiście wróżki Letycji , ale wysłałem do niej pytanie bo zgubiłem gdzieś indeks. Znalazłem na szczęście , bo podpowiedziała gdzie tzn nie dokładnie ale mnie nakierowała.
Mogę powiedzieć że dobra !

wrozkaletycja@wp.pl

http://www.wrozkaletycja.com

można o kontakt do tej wróżki kwiatex@buziaczek.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam. a mogłabyś podac na nią jakiś namiar?

Wróżka Letycja.Kiedyś zgubiłam ładowarkę do telefonu, nie mogłam jej znaleźć .Znalazłam w ogłoszeniach , zresztą przez przypadek jej email.
Napisałam do niej upierała się że ładowarka jest przy oknie .Szukałam jak głupia i nie mogłam znaleźć. W końcu w nerwach do męża mówię że wróżka powiedziała że tam jest. Mąż uśmiał się , odsunął lekko segment , który był przy oknie balkonowym, co ciekawsze!-znalazła się !
Okazało się prawdą !Od tej pory korzystam z jej porad.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

o cos takiego mi chodziło! lepsze to niż te transmisje w tv
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam Ci portal http://www.astrokamera.pl tam znajdziesz różne wróżki online, z którymi możesz porozmawiac zupełnie anonimowo. Ja korzystałam z usług między innymi Pani Rozanny i Tarocistki Moniki na tym portalu na prawde warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

ja również ja polecam, cudowna kobieta i wróżby się sprawdzają
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://wrozkacordis.pl/ tą panią szczerze polecam

Ale No.

Co ty piszesz, jak mogłaś ułożyć sobie życie aż po grób ? . To pewnie już nie żyjesz....hahaha coraz lepsze treści reklam napotykam na forach o rewelacyjnych wróżkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a czy ktoś może był z Was u Pani Justyny w Sopocie?? ważne... prosze o odpowiedź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.wrozkavitalissa.cba.pl/

to ta strona sorry zapomnialam wczesniej podac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

dla porónania żebyś sobie sprawdziła podam ci strone vitalissy bo ta wrozka ma bardziej realizstyczne podejscie do życia i wróżby, to co mówi się sprawdza więc możesz mieć pewnosć ale pomoże ci spojrzeć realnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

sorry ale jakoś nie wierzę w to że można ułożyć sobie życie aż po grób - no jak? ja mam 26 lat i nawet jeśli miałabym super męża i dobrą pracę wykształcenie oraz podejście do życia to nie znaczy jeszcze że mam ułożone życie aż po grób dziś jest tak a za rok wszystko może się diametralnie zmienić!!!! wierze ci ze natrafiłaś na dobrą wróżkę bo pewnie nauczyła cie jak patrzeć na świat i zarządzać sobą, ja sama też mam świetną wróżkę jest to VITALISSA i wierze ci że twoja wróżka też jest dobra sama sie przekonałam że wróżka może dużo zdziałać i przepowiedzieć przyszłość bo mi uu mojej na 90 % procent sie sprawdza ale mimo to nie mam pewności że do końca życia będzie super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Witajcie ja dzięki swojej wróżce ułożyłam sobie życie aż po grób. Byłam bardzo nieszczęśliwą osobą, która myślała ,że moje życie to jest jakiś wielki koniec aż nie poznałam wróżki Ani. Moje życie na nowe nabrało sensu życia. Podaje wam maila do niej i umówcie się bo naprawdę warto. annatur.adm@wp.pl Napiszcie bo naprawdę warto...

Od trzech lat korzystał z usług wrozki Ani annatur.adm@wp.pl, fajna i ciepla kobieta, mily kontakt. Przede wszystkim dobrze sobie radzi z tarotem, a mysle ze potrafie to ocenic, bo z uslug niejednej wrozki korzystałąm, a zawsze wracam do tej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak ja polecam bardzo bardzo Pania Krystynę Celichowska z Sopotu. Spotkanie z Pania Krystyna jest bardzo ciekawym przezyciem....
Wrozby sie psrawdzaja i kazdy komu ja polece jest bardzo zadwolony ze spotkania, a i kabala hjest bardzo trafna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Magazyn firmowy (13 odpowiedzi)

Dzień dobry, mam problem z Subiektem GT. Jak dodawać na stan produkty które sam produkuję? Do...

jakie konto bankowe wybrać? (150 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (13 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...