Dobra stadnina w pobliżu Gdańska

Córka zachorowała na konie! Jej koleżanka z klasy zapisała się na jazdy konne i teraz wszystkie dzieciaki chcą iść w jej ślady.
A ja mam trochę obawa - to przecież może być niebezpieczne, słyszałam też o szkołach jazdy konnej, gdzie niespecjalnie uważa się na bezpieczeństwo...
Któraś z Was zna jakieś dobre i bezpieczne miejsce do nauki jazdy konnej?
Mogę pojechać nawet gdzieś do Wejherowa, jeśli to będzie naprawdę dobra stadnina...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobra stadnina w pobliżu Gdańska

Nie łapie kupić własnego konia jak tak bardzo zachorowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mogę polecić dwa miejsca
- Bystra Stajnia (kawałek od Gdańska, fajne miejsce, niezła oferta)
- OSK Lipce (profesjonalna szkoła z szeroką ofertą, niezła lokalizacja i świetne konie).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sopot Hipodrom. - Galopka - Hippika - i inne stajnie na Hipo....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ponoć Bystra Stajnia jest niezła.
Część moich znajomych jeździ na Lipcach, chwalą sobie to miejsce i dostęp do terenów zielonych. Mają tam też ponoć dobrych instruktorów...

Jeśli chodzi o naukę jazdy konnej dla dzieci to najlepszą ofertą znajdziesz w OSK Lipce. Tam mają świetne podejście do dzieciaków, przemyślany tryb nauki, cierpliwość, asertywność. Organizują też półkolonie zimowe i letnie dla małych miłośników jazdy konnej.
Niezłą ofertę ma też Stajnia IHAHA....

Moim zdaniem najlepsza będzie stadnina Kawa i Konie w Rumi.
Tam wszystko jest naprawdę profesjonalnie zorganizowane a każda osoba może liczyć na dobry kontakt i zaangażowanie ze strony trenerów....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobra stadnina w pobliżu Gdańska

Dla dziecka polecam zdecydowanie OSK Lipce - mają tam bardzo spokojny tryb nauki i przyuczone do tego konie średniego wzrostu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?