Dobre Programy MEGA PROBLEM

Witam czy ktos z was ma problem z "Dobrymi programami", ktore niby sa darmowe?Dostaje od jakiegos czasu maile z wezwaniem do zaplaty za korzystanie z tych programow.Nigdzie nie bylo nap ze sa platne, strasza codziennie jakimis konsekwencjami prawnymi, sadem, ustaleniem tożsamości, jeden wielki cyrk.Wydaje mi sie, ze chca wyludzic kase, ale w takiej sytuacji policja powinna sie tym zajac.Co o tym myslicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobre Programy MEGA PROBLEM

dobreprogramy.pl (bo najwyrazniej o te strone chodzi) to moim zdaniem najlepszy portal z darmowymi instalkami do pobrania:) odkad wiem co to internet ciagle z tego portalu pobieram i ciagle bez zadnego logowania ani rejestracji. wiec nie maja mozliwosci wyslac mi nawet maila bo nie maja adresu. wiec jesli ty nie podawalas/les na tej stronie nigdzie maila to
1. zignoruj poprostu
2. zglos to na policje jesli naprawde sie boisz
ale ja bym najpierw poprosil administratorow stronki o wyjasnienia w skutek jakich te koszta wystapily. tyle moge doradzic :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pomysły na prezenty (51 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

jakie konto bankowe wybrać? (151 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

alimenty (16 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...