Absolutnie nie polecam strony
http://www.e-hurtowo.eu Nie zamawiaj tutaj, jeśli nie chcesz dać się oszukać. Nie jestem z Polski i niestety zostałem oszukany. Zamówiłem u nich towary o wartości 1300 euro. Zostałem oszukany. Komunikacja z nimi jest okropna, nigdzie nie spotkałem się z tak złym podejściem, a już zamawiałem w różnych hurtowniach. Przysłali mi różne kolory, rozmiary i brudne rzeczy. Napisałem do nich e-maila i wysłałem zdjęcia, ale bez odpowiedzi. Niektóre rzeczy nie zostały dostarczone, ponieważ nie miały zapasów. Nie chcieli odsyłać moich pieniędzy, musiałem kilka razy pisać do nich e-maile, a także na Facebooku, aż po miesiącu w końcu odesłali pieniądze, ale mniej pieniędzy niż mieli.
Chociaż tylko o 23 euro, nadal mają odwagę odesłać mniej pieniędzy. Nawet w przypadku innych rozmiarów kolorów i brudnych rzeczy nie udzielali żadnych rabatów, jak robią to inni hurtownicy. Ponownie napisałem do nich więcej e-maili, aby przesłać mi pełną kwotę, ale nic, całkowicie ignorują moje e-maile. Ostrzegam wszystkich, jeśli nie chcą mieć z nimi problemów, nie zamawiajcie u nich.