Dobre zajęcia z aqua aerobik i grubiaństwo właściciela

Zapisałam się na zajęcia aerobiku w wodzie i z zajęć jestem zadowolona.Wiele złego dla Argonaut wyrządza za to sam właściciel. Podejście Pana Tomasz woła o pomstę do nieba. Jest osobą, która zmienia zdanie, umawia się wiedząc, że w tym czasie prowadzi zajęcia, na zadane, problemowe pytania odpowiada lakonicznie, mało konkretnie, stwierdzając, że wszystko załatwi później. Jest osobą niesłowną i obcesową. Proces kupowania karnetu wydłuża się niebotycznie, ponieważ Pan Tomasz prowadzi długie wywody na różne niezwiązane z karnetem i zajęciami tematy. Bardzo żałuję , ale będę musiała zmienić miejsce zajęć, właśnie ze względu na takie niedogodności. Zwyczajnie szkoda mi czasu i nerwów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobre zajęcia z aqua aerobik i grubiaństwo właściciela

Tak, nie odpowiada na "Dzień dobry", szybko " przechodzi" do następnej osoby. Wyłożyłam pieniądze na 3 m-ce i już jako klientka się nie liczę?
Tylko kasa, kasa, kasa....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobre zajęcia z aqua aerobik i grubiaństwo właściciela

Zgadzam się w 100%! Zajecia bardzo mi się podobały, prowadząca p. Magda rewelacyjna.:) Ale pana Tomasza nie zdzierżę i przez niego zmieniam miejsce zajęć. Wszędzie, tylko nie w Argonaucie. Miałam nadzieję, że dzięki tym opiniom pan Tomasz wyciągnie wnioski, ale niestety - podobne opinie pojawiaja się od dawna, a pan Tomasz jaki był, taki jest. Nie do zniesienia. Grubiański, chamski, niesłowny, lekceważący. On nie powinien pracowac z ludzmi!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0