Dobry Fryzjer do koloryzacji w Gdańsku

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Witam,
Szukam dobrej fryzjerki, która specjalizuje się w koloryzacji ( pasemka, farba itp. ). Mam cienkie włosy a chciałabym zrobić sobie jasne pasemka więc trochę się boję o ich kondycję. Osoba do której chodziłam, zmieniła miejsce pracy. Pilnie potrzebuję dobrego fryzjera, który pracuje na dobrych kosmetykach. Proszę polećcie mi kogoś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry Fryzjer do koloryzacji w Gdańsku

BLECK CAT Bora Komorowskiego 40/A pani Małgosia.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Salon "BOGNA"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fashion and Style na suchaninie - ja przechodziła m z ciemnej sliwki na blond - pani karolina ktora tam pracuje zrobila to rewelacyjnie - w porownaniu z innymi firmowymi fryzjerami :) Poza tym daje cenne rady i propozycje dot fryzur
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

zadzwon do pani Marleny korzystalam z jej uslug tez mialam taki sam problem jak ty... kolor wyszedl idealnie...i dlugo sie utrzymal. jeszcze Tobie doradzi ak masz dbac o swoje wlosy.Sama Sprawdz.

tel. PAni Marlena 504742845
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pani karolina juz niepracuje na suchaninie a to jej numer jakby ktos zechcial 513 031 069

ja mam numer do pani Ani z Gdańska, pracowała kiedyś w Gdyni w Klifie 607541434. Ja jestem super zadowolona!!

Ja też chodziłam do pani Karoliny,ale po tym jak mi spaliła włosy przy rozjaśnianiu zaczęłam chodzić do pani Magdy.Chodzę do dziś i jestem bardzo zadowolona i szczerze Ją polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też chodziłam do pani Karoliny w salonie Fashion And Style na Suchaninie,ale po tym jak mi spaliła włosy przy rozjaśnianiu zaczęłam chodzić do pani Magdy.Chodzę do dziś i jestem bardzo zadowolona i szczerze Ją polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Goraco Polecam Pania Renate z ulicy Klonowej 1/14.Gwaranca 100% ze wyjdzie Pani z salonu w pelni zadowolona

ja chodziłam na Suchanino do Karoliny i byłam bardzo zadowolona jak jej nie było skorzystałam z usługi innej fryzjerki w tym salonie niestety efekt był marny kolor nie taki jak chciałam a strzyżenie tragiczne

chodzę do salonu fryzjerskiego fashion and style i jestem bardzo zadowolona z Pani Magdy muszę dodać, że jest tam przemiła obsługa czego nie można było powiedzieć gdy pracowała tam Pani Karolina, która traktowała klientów z góry ( kto więcej płaci ten lepszy klient). więc z całego serca polecam ten salon.........stała klientka

chodzę do salonu fashion and style od dwóch lat i najpierw chodziłam do p.Karoliny a od jakiegoś czasu chodzę do p.Magdy i jestem bardzo zadowolona zarówno z jej strzyżenia jak i farbowania,do tego jest przemiła i sympatyczna dla swoich klientów.

chodziłam kiedyś do fashion and style i z wizyty na wizyte miałam coraz gorsze włosy p magda tak mi je spaliła ze rok dochodziły do normy szczerze odradzam zna sie jedynie na meskim strz atmosfera sztuczna i wieczna rotacja fryzjerów byłam tam tylko raz zadowolona z pani eweliny która niestety odeszła ze wzgledu na ta atmosfere a szkoda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

może źle sprecyzowała pani swoje oczekiwania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja kolor zmieniałam w Alternative w CH familia w Gdańsku. Znaczy tak napawrde oddałam sie w rece fryzjerki, bo ja chcialam 1 a ona zaproponowała 2. I wyszedł obłedny chociaz sie bałam. Ale duuuuuuuuzo za duuuuuuuuuzo scial mi wlosy, mimo tego ze przyniosłam zdjecia i pokazywałam jakiej długosci chce miec wlosy, pozniej zeby ratowac sytuacje troche pocieniowala, a ja musze znowu czekac az odrosną... :(

Masiu kto Ci robil w familii ? Ja ide do Zosi i strasznie sie boje ...

Polecam pania Malgosie ze Spameedu.Super pracuje.tel3074200

Pani Małgosia w Klinice Urody Spameed obok Zieleniaka. Jest super! Tylko ona potrafi zrobić mi dokładnie taki kolor o jaki mi chodzi, a uwierzcie, nie jest proste rozjaśnić moje włosy.

Witam Polecam pania Agnieszke z salonu "Bogna"we wrzeszczu, robila mi juz trzy razy baleyaz i jestem zadowolona,z tego co wiem pracuja tam na goldwel ,nie zawiodlam sie wiec szczerze polecam,ja natomiast szukam dobra kosmetyczke chodzi mi o oczyszczanie twarzy,kto zna?? to wazne,bo mam problemy z cera pozdrawiam.

ja polecam Przemka z salonu Belliago

A ja uwazam ze p. Kasia z salonu Marylin, na przymorzy. Rewelacyjna fryzjerka, zawsze wyslucha oczekiwan i fachowo doradzi. Nie mam jej numeru tylko do saloonu 58 346 60 00. Pracuje tylko na produktach Loreala a cena jest przystepna

p.Marta z salonu Bellesa, naprawde dobra, mloda kreatywna fryzjerka. Salon jest na Żabiance, koło Ergo Areny. na stronce http://www.bellesa.pl znajdziesz telefon do salonu

i znowu napisał Pan swoja autoreklame juz 3 posty Pana znalazłam na portalu trojmiasto.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam.
jesli jestes zainteresowana usluga w domu, na dobrych kosmetykach firmy KEUNE to zapraszam
502262831 Asia

ja polecam goraco salon pieknosci siostry na morenie pod pizzeroa krokodyl.pracuja tam 2 przemile siostry. sama korzystam regularnie z ich uslug i jestm bardzo zadowolona.polecam!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja moge polecic studio urody shine na ujeścisku pania eweline długo szukałam fryzjerki i nikt nie potrafił spełnic moich oczekiwan a p ewelina tego dokonała przy pierwszej wizycie mam kolor taki jaki sobie wymarzyłam i zdrowe włosy zachwyciła mnie swoim wywiadem i wiedza co mi sie nigdy nie przydarzylo na dodatek pracuje tylko na wysokiej jakosci kosmetyków i ceny przystepne,moge szczerze polecic

numer do pani eweliny dla chetnych796216664

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...