Dobry Ortopeda na terenie Gdańska

Witam.
Poszukuję dobrego ortopedy najlepiej na terenie Gdańska. Chodzi o uraz stawu skokowego. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry Ortopeda na terenie Gdańska

Ostatnio byłam u dr Wrzosek w Manhattanie , Centrum Medyczne POLMED.
Lekarz miły, wszystko wytłumaczył, także jestem zadowolona:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja również korzystałem z porady u dr Wrzoska w Polmedzie i byłem zadowolony.
Kiedyś trafiłem do dr Łuczkiewicza w Polmedzie na Startowej również pozytywnie, dokładnie zbadał i wszystkie wyjaśnił, to lekarz z akademii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłem u Biegańskiego ostatnio - pozytywny lekarz i chociaż młody, wiedze ma ogromną. Prwatnie przyjmuje w Lifmedice, ale z tego co się dowiedziałem pracuje tez w Akademii Medycznej, tylko tam pewnie kolejki wielkie jak to na nfz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja Polecam ortopede w Lifemedice we Wrzeszczu koło Akademii - lekarz jak lekarz, ale mają klimę i nie ma opóźnien w rejestracji :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Wrzosek do dla mnie jakis zart - nie zna podstawowych lekwo wciska tylko to co dla pacjenta nie jest dobre i skuteczne a wizyta to moze 5 min
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

~Dr Jerazkowski na Grunwaldzkiej 68 , trafilam do niego przypadkowo i juz zostalam stala pacjentka

Potwierdzam, wywiadu tez nie umie przeprowadzic, za to bardzo chetnie mowi o sobie

https://m.trojmiasto.pl/forum/Prosze-o-pomoc-Do-jakiego-lekarza-sie-zglosic-t977701,1,50.html

Inne tematy z forum

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...