Beata - ocena (1) Kompetentny, doświadczony, pomocny , Gorąco polecam Beata Jarosław - opinia (1) Spokój i opanowanie - to pierwsze co zauważysz .... to są objawy... Jarosław Tomasz - opinia (1) Kompetentny, mily i pomocny specjalista. Przystępne ceny. Gorąco polecam! Tomasz
Andrzej - opinia (1) Dobry Serwis to w rzeczywistości Bardzo Dobry Serwis. Pan Piotr podjął się i... Andrzej Marzanna - opinia (1) bardzo fachowa pomoc. Usługa w terminie i pełne zaufanie do właściciela Marzanna Natalia - opinia (1) Gorąco polecam ten serwis! Bardzo szybka pomoc do tego ten cudowny Pan nie... Natalia Hanna - opinia (1) Polecam w 100%. Korzystam z usług Dobrego Serwisu od kilku ładnych lat i... Hanna Tomek - opinia (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Dzisiaj przyszedłem do Dobrego... Tomek Ryszard - opinia (1) Miła szybka,rzetelna obsługa.Bardzo polecam naprawę laptopów. Ryszard Daniel - opinia (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do tematu. Widać, że właściciel... Daniel Mirosław - opinia (1) Mogę z całą odpowiedzialnością potwierdzić doskonałe opinie Dobrego Serwisu,... Mirosław Karol - opinia (1) Szybka i trafna diagnostyka mojego laptopa, a przy tym bez dodatkowych... Karol Krzysiek - opinia (2) Firma, która można polecić w 100%. W dniu dzisiejszym po awarii laptopa i... Krzysiek Piotr - opinia (2) Na początku miałem pewne obawy wynikające chyba z przyzwyczajeń, że serwisy... Piotr 100% zadowolenia (2) Obsługa fachowa i bardzo sprawna. Bardzo dobry kontakt z klientem. Potrzebny... Justyna Paweł - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, cierpliwie i rzeczowo tłumaczą diagnozę,... Paweł Pomoc (1) Polecam#super pomoc# fachowa i szybka naprawa . Rysiu Polecam (1) Szczerze polecam. Dwa lata temu fachowa naprawa ultrabook-a Samsung... J naprawa laptopa (1) Polecam serwis - zgodnie z nazwą dobry :) Obsługa sympatyczna i kompetentna.... M Odzyskiwanie danych (1) Gorąco polecam Państwu - Dobry Serwis Gdynia. Miałem problem z pendrivem z... Piotr z Gdyni