Dobry Wzrok

Okuliści

Gdańsk, Szczecińska 23/25

Polecam (1) Bardzo miła Pani doktor w Kielnie. Co najważniejsze to wizyta na fundusz w... Mirosława Polecam każdemu ! (1) Dotarłem do Dobrego Wzroku z polecenia okulisty z Gdyni. Nie zawiodłem się -... Marcin Dziękuję Wam. (2) Postaram się krótko.Nie nosiłem okularów przez ostatnie 8 lat.Przychodnia... Michał
po ludzku+super sprzęt (1) nie się nie zmieniło od pierwszego razu. profesjonalizm z górnej półki w... janka Polecam (1) Polecam tę przychodnię. Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa, wyposażenie... Kasia polecam! (1) profesjonalna i bardzo miła obsługa - świetne podejście do dzieci, pierwszy... beta Godni polecenia (1) Rewelacja. Szybko, sprawnie, fachowo. Co prawda byłem dopiero raz, ale... +5 dp Polecam (1) Chciałbym żeby w każdej przychodni tak było. Miła i sprawna obsługa a do tego... Wojtek Pełny profesjonalizm! (1) Profesjonalna obsługa; usługi na najwyższym, nowoczesnym poziomie; gabinet... Karol Anna - opinia (1) polecam. Anna tak powinno byc w kazdej przychodni (1) jak nie u lekrza ;] milo czysto.przyjemnie. opanowana i profesjonalna... NL godne polecenia (1) Polecam z pełnym przekonaniem. Szybka, profesjonalna i miła obsługa.... Ola bardzo sympatyczna przychodnia (1) Poddany zostalem szczegolowemu badaniu wzrosku i na szczescie okazalol sie ze... Pan S. ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Polecam, jedyne miejsce gdzie mnie prawidłowo zdiagnozowali, i dzięki... Monika Polecam!! (1) Fachowa obsługa! BooYaK Super! (1) Absolutnie polecam! Moja babcia po 70 latach noszenia okularów grubych jak... Jacek