Dobry butik w Gdańsku - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Polećcie butik w Gdańsku, gdzie mają na prawdę ciekawe i fajne ciuszki! poszukuję tuniki, takiej bardziej eleganckiej!
Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry butik w Gdańsku - gdzie?

jeśeli nie butik, to może podpowiedzcie gdzie kupię fajna tunikę? taką na okazję! nie bawełnianą, codzienną, bo takich wszędzie pełno..

W new yorkerze dostaniesz bluzki z baskinką
Reszte kolekcji sieciowek zobaczysz w necie: reserved, h&m, orsay. Zobacz tez w pretty girl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za głupie pytanie

Na Zaspie na Pilotów w ciągu usługowym jest mały outlet zara itp. Mają dużo rzeczy na wyjście, polecam.

Bo ja wiem... może zajedź na Przymorze? W Galerii Przymorze, gdzieś w połowie ciągu sklepów, w bocznej alejce prowadzącej na halę LeClerc i obok piekarni Raszczyk, jest mały butik z ciekawymi sztukami odzieży.
A niedaleko stamtąd w kierunku morza, w pomarańczowym bloku Horyzont, tym bliżej Biedronki, jest kolejny butik, też z ciekawym asortymentem.

o, dzieki! nie mam już czasu na sieciówki, tam czeka mnie przeglądanie tysiąca rzeczy.. do butiku wejdę i babeczka poda dwie, trzy, przymierzę i wyjdę.. dlatego wolę małe sklepiki mimo mniejszego wyboru.. szczególnie na specjalne okazje;
dzięki!

Na hali w Gdansku na samej górze jest taki właśnie butik tam są różne ciuszki inne niż w sieciowkach potem jeszcze na Chełmie na pawilonach są chyba takie 3 sklepiki tam jest taniej niż na hali i można coś wybrać.

wczoraj odwiedziłam właśnie Chełm, zawsze coś tam znalazłam, a wczoraj posucha.. wszystko takie bawełniane-codzinne, a z eleganckich zero.. teraz tam mnostwo tych butików, chyba 5, albo i 6 ;) ale wszędzie to samo :/
na halę skoczę może.

jeszcze mi się przypomniało że we Wrzeszczu zawsze był taki butik na Grunwaldzkiej na przeciwko Manhattanu pod filarami .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zobacz na zalando
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Butik Vip brzezno i orunia, ja tam robie zakupy. na fb wpisz "butik vip" i sobie zoavz co mniej więcej maja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://m.facebook.com/La-Stella-shop-1569744413336921/
Zapraszamy

http://www.lamaja.pl

Inne tematy z forum

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (29 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

Zioła na hermoroidy (8 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...