Dobry fryzjer - fryzura ślubna

Temat dostępny też na forum: Kupię
Cześć dziewczyny. Szukam dobrego fryzjera który pięknie upina włosy do ślubu. Ja nie znam żadnego ;( Może słyszałyście o dobrym ( a nawet o najlepszym ;) ) fryzjerze z Gdańska, albo byłyście zadowolone ze swojego fryzjera który Wam upinał włosy do ślubu. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry fryzjer - fryzura ślubna

Piotr z Alternative :)
tylko upewnij sie czy napewno bedzie w ten dzien w pracy oby tylko urlopu zadnego nie miał! ;) z niego bedziesz baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też słyszałam same pozytywne opinie na temat tego pana :)

Polecam serdecznie Olę Czerwińską, jest NIESAMOWITA, dojeżdża do domu. Czesała mnie na mój ślub niecałe 2 tygodnie temu, fryzura była przepiękna i trzymała się 2 dni bez żadnego problemu (i pewnie trzymałaby się dłużej).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tez polecam Olę Czerwińską, czesała mnie na ślub i sesję i byłam Mega zadowolona + do tego dojazd do Panny Młodej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

szkoda ze przed slubem tu nie zajrzalam

Witam CZY można prosić namiary do PANI Oli Czerwińską BO w Sierpniu mam ślub i szukam jakiegoś Fajnego fryzjera ,Z dojazdem do domu. dziękuję

14 sierpnia

Ola Czerwińska chyba już dawno zakończyła działalność?

Dziękuje za odpowiedzi :) A ten Pan Piotr z alternative to w którym salonie czesze?? BO po tą nazwą są dwa salony na Przymorzu i we Wrzeszczu.
Pozdrawiam

Ja polecam Andrzeja Jodełko z Wrzeszcza. Mnie czesał na ślub :) Fryzura bardzo wytrzymała :) (czesałam się u niego, na ślub siostry ponad 4 lata temu, na ślub przyjaciółki, na panieński próbną i ostatecznie na mój ślub :) ) - także moge polecić z czystym sumieniem, bo w tym co robi jest dobry - mi zależało na tym, by nie dyndały mi się żadne włosy, by fryzurka była elegancka i skromna z lekkim udziwnieniem ;) - fotki będę mogła pokazać jak otrzymam zdjęcia od mojego fotografa czyli za ok miesiąc.

Jeśli chodzi natomiast o plener, to czesała mnie koleżanka, która jest fryzjerką :) Sylwia (namiary mogę podac zainteresowanym osobom na maila :) ) (Sylwia cesała mnie w zasadzie 3x ze względu an wahania pogodowe ;) raz robiła nam zdjęcia teściówka - te wrzucę jak je odnajdę ;), drugi raz fotograf, więc także foto mogę wrzucić jak otrzymam materiał :)

~madzienkaja- ile płaciłaś? bardzo ładna fryzurka:)

Dziewczyny! A ja odstąpię salę na wesele na 22/06/2013 w Muracie Piszcie sms- ja oddzwonie 516 103 900

Temat dostępny też na forum: Kupię
image

Uploaded with ImageShack.us

image

image

image

Piotr czesze we Wrzeszczu :)

A orientuje się któraś z Was, czy Piotr (który na ogół jest w Alternative) jest jeszcze w jakimś miejscu? Niestety rzadko jest w studio w soboty...

Bardzo pilnie go poszukuję :)

A jeśli nie Piotr to czy jesteście w stanie polecić kogoś dobrego, kto poradzi sobie i wyczaruje coś ciekawego na włosach bardzo kręconych?

Z Alternative polecam Monike D. Chodzę do niej od lat, gwarancja dobrej fryzury. Szczególnie upiecia.

Witam,czytam pani opis chwalacy panią monikę.Moja córka wychodzi w lipcu za mąż . Jest po pierwszej fatalnej próbie czesania ,chciałam się spytać czy byłaby możliwość obejrzenia zdjęć z czesania tej fryzjerki.Chodzi nam o kok.Byłabym bardzo wdzięczna.Jadzia mój mail jaddzia@op.Pl

haisrtyle by doris na fb

Inne tematy z forum

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?