Dobry fryzjer ,stylista w Trójmieście

Szukam dobrego fryzjera stylistę , który potrafi dobrać indywidualnie do osoby fryzurę i kolor.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Adam Król , studio fryzjerskie na zwirki i wigury w Gdyni, bardzo polecam, zrobił mi flamboyage, wyszło genialnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w Gdańsku? Też mnie to ciekawi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Montownia Fryzur Wojciech Tymoszczuk na Przymorzu koło Auchan. Chodzę do Wojtka chyba już 6 lat i jestem baaardzo zadowolona. Świetny człowiek z pasją i dużym poczuciem humoru :)

Może sam właściciel....mnie obcinała jakaś pracownica i byłam niezadowolona: powolna, bez pomysłu, strasznie drogo!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Salon Diament na Srebrnej.

glam rock gdynia

Re: Dobry fryzjer ,stylista w Trójmieście

Na Chełmie w pawilonch zakład chyba Viva, pracuje tam taki młody chłopak, jest dobry, Maestro na niego mówią

Re: Dobry fryzjer ,stylista w Trójmieście

Mam krótkie włosy. Ostatnio byłam u p. Anety z salonu "Klips". Jestem b. zadowolona. Doskonale dobrała fryzurkę do mojej twarzy. Włosy mają właściwe proporcje i dzięki temu bardzo dobrze się układają. Byłam prawie 4 tyg temu a mimo że, włosy odrosły to nadal trzymają nadany kształt i to bez modelowania.

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (8 odpowiedzi)

Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie...

Adwokat Rozwód Gdansk (4 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Tabletki powiększające piersi (5 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...