Dobry nauczyciel

Pan Piotr to bardzo dobry nauczyciel. Bardzo dobrze przedstawiał i tłumaczył moje błędy za kierownicą, a następnie pokazał jak je zniwelować. Można też przy zachowaniu pewnych granic troszkę poszaleć za kółkiem ;) Egzamin teoretyczny zdany za 3 razem (nowa podstawa), a praktyczny za 2 (za pierwszym razem był spory stres). Oprócz tego co napisałem, warto jeszcze podkreślić, że z Panem Piotrem bardzo fajnie i przyjemnie rozmawia się podczas jazdy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nie polecam

Ciągle się spóźniał, długo tankował, ciągle rozmawiał przez telefon, słabo uczy jazdy ,szczególnie osoby po 35 roku życia.jest świetnym kierowcą, ale nie umie przekazać wiedzy. Żałuję zmarnowanych pieniędzy. Zmieniłam instruktora i jest super nie marnuje mojego czasu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam

Zdecydowanie nie polecam. W trakcie zajęcia teoria została przesunięta na 13, co dla osoby pracującej trudne do zrealizowania. Zawsze spóźniony, czy to na zajęcia z teorii czy praktyczne. Odwołuje zajęcia na 15 minut przed jazda. Na jazda niewiele tłumaczy. Przez połowę kursu ani razu nie ćwiczylismy parkowania, placu manewrów ego tez nie było.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0