Kursant - opinia (1) gorąco polecam!!! Ten instruktor jest super technika nauczania sportową... Kursant Było i ch dwóch - opinia (1) Mam nadzieję ze szkoła dawno padła, parodia i kursy trwające rok. Miesiąc nie... Było i ch dwóch Wiola - opinia (1) Miałam prawo jazdy od kilkunastu lat i nie jeździłam, ale przyszedł taki... Wiola
Polecam!!! (1) Super instruktor , bardzo polecam ,zdany egzamin za pierwszym razem. Kobieta28 lat Zdecydowanie nie polecam!!!!!!! (1) Szkoła jazdy to jeden wielki żart.Spóżnienia są na porządku... Monika Również nie polecam (1) Niestety, ale przyłączam się do negatywnych opinii. Zmarnowałam pieniądze na... sunshine NIE POLECAM!! (2) Szkoła jak i człowiek to jeden wielki żart. Zapłaciłam za kurs w pełni... Dominika Nie polecam. (1) Nie polecam tej szkoły a głównie tego Pana jest on nie poważną osobą w... Filip Pan Piotr - instruktor z powołania (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Piotra ! Wiedza która zostaje nam... Aleksandra Polecam (1) Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie . Pan Piotr jest bardzo cierpliwy i... Michał POLECAM!!! (2) Polecam szkołę pana Piotra - bardzo szybko i sprawnie zrobiłam kurs, egzamin... Maja Super! (1) Szybko i profesjonalnie. Dobry kontakt z zestresowanym początkującym koerowcą :) D. BARDZO POLECAM (1) Pan Piotr jest w 100% profesjonalistą w tym co robi. Wspaniały instruktor,... Monika Pełen profesjonalizm (1) Szczerze polecam. Cierpliwy instruktor, jazdy dostosowane do kursanta.... Paweł Nie polecam (1) Jak chcecie szybko i sprawnie nauczyć się jezdzić, to.odradzam Pana Piotra.... Anonim 100% na tak! (1) Bardzo polecam! Zapisalam sie, dogadalam kkwestie finansowe i raty,... Kasia Polecam (1) Jesli chcecie zdać i zrobić szybko i sprawnie prawo jazdy to polecam! Kontakt... Olek NIE POLECAM !!! (1) Niestety ale pomimo że Pan Piotr dobrze uczy to, to wszystko. Kontakt jest... niezadowolony Bardzo polecam - tu nauczysz się jeździć a nie tylko zdać egzamin. (1) Do Pana Piotra przyszedłem po nieudanym kursie gdzie indziej, po którym... Radek BARDZO POLECAM (1) RObiłem kurs u Pana Piotra i zdałem za 1 razem! Wszystko co trzeba nauczyłem... Olek