100% Zadowolenia (1) Lepiej wybrać nie mogłam . Wybór Pana Piotra to był strzał w dziesiątkę .... Monia Polecam (1) Pan Piotr w świetny sposób przygotował mnie zarówno do egzaminu... Kuba Odradzam z całego serca! (1) Nie jestem złośliwą osobą ale przestrzegam wszystkich zaczynających... Betty
Polecam! (1) Rzetelnie, rzeczowo i solidnie, w przyjaznej atmosferze. Miałam odzyskać... Magda Ula Uczennica w OSK Piotr Kabat Sopot (1) Bardzo polecam, jestem uczennicą, niedługo kończe kurs. Jest super, wierzę że... Ula POLECAM BARDZO NAUKĘ I JAZDY W TEJ SZKOLE (1) Super wspominam kurs zarówno teorię, która pozwoliła zdać od razu egzamin i... Młody kierowca Polecam (1) Gorąco polecam, instruktor z bardzo dobrym podejściem do kursanta. Świetnie... Qwerty JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!!!!!!!!! (1) Jak najbardziej polecam lekcje z Panem Piotrem - piszę to z perspektywy... Kierowca Dobry nauczyciel (3) Pan Piotr to bardzo dobry nauczyciel. Bardzo dobrze przedstawiał i tłumaczył... Adrian paulina - opinia (1) Polecam z czystego serca !!! Pan Piotr oprócz dobrego nauczania jest... paulina Bardzo polecam! (1) Prawo jazdy zdałam za 1 podejściem. Kurs zrobiłam szybko, bo tak się... Anna Franek (1) Chodziłem na kurs do P.Piotra i jestem mega zadowolony! Każdemu polecam,... franek zdany egzamin (1) profesjonalne podejście do kursanta z bardzo dobrym poziomem nauczania Daria Tusk Bardzo polecam instruktora i szkołe! (2) Właśnie robię prawo jazdy u P. Piotra. Przeniosłam się z innej szkoły. I jest... Pola Szkoła P. Kabata na 6 (1) Szkoła OSK P. Kabata w Sopocie to godny polecenia wybór. Skorzystałem z nauki... Michał POLECAM KAZDEMU PRZYSZLEMU KIEROWCY ! (1) Naprawde godna polecenia szkola jazdy. W ciagu mojego szkolenia nauczylem sie... Michal Świetna szkoła z najlepszą ceną! Najlepszym instruktorem! (1) Wszystkim polecam szkołę OSK P.Kabat w Sopocie! Cena jest najkorzystniejsza a... Patryk ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Nauka u P.Piotra była przyjemnością. Zero stresu, instruktor bardzo cierpliwy... Ola Instruktor Pan Piotr Kabat (1) Polecam wszystkim robienie kursu u Pana Piotra, a w szczególności ludziom... kursant AS Gorąco polecam! (1) Skorzystałem z usług i jestem bardzo zadowolony! Nauka z p. Piotrem to... bartek