Re: Dobry pediatra w Pruszczu Gdanskim??
do Malmedu jesteśmy zapisane do dr. Tyl (od roku), ale byłam u niej tylko raz - po zapisaniu, na pierwszej wizycie, żeby uzgodnić szczepienia; mówiła wszystko inaczej niż dr Szymczak, więcej do niej nie poszłam; nie zaufałam jej
potem byłyśmy u jakiejś innej (nie pamiętam nazwiska) na bilansie i szczepieniu; nie chciała zrobić bilansu, musiałam na niej wymusić, że skoro zapisałyśmy się na bilans (mała miała 2 i miesiąc), to chcę go mieć, bo nie lubię chodzić do przychodni i narażać na nią na wirusy (tylko dlatego, ze pani doktor przyjmuje w innej sali, niż zwykle robi bilansy)
w końcu i tak jej nie zważyła i nie zmierzyła, kazała to zrobić pielęgniarce, ale ta zapomniała przez szczepienie; ale bilans wpisała;
generalnie nie ufam tym lekarkom;
acha i obie mówiły, że zbyt długo karmię, jak mówiłam, że przecież Światowa Organizacja Zdrowia poleca do dwóch lat, to patrzyły na mnie, jak na idiotkę, bo one uważają, ze do roku się powinno;
i jeszcze co mi się nie podobało - tam dzieci zdrowe i chore są przyjmowane razem, niby umawiam się na godziny dzieci zdrowych, a przede mną i ze mną w kolejce chore... beznadzieja;
ale może to się zmieniło, byłam tam ostatnio w maju 2011 i kombinuję, gdzie zmienić lekarza;
1
0