ja chodziłam do mój dietetyk. w ciągu 3 miesięcy straciłam 8kg, wiem że to niewiele, ale nie ruszałam się przez ten czas -nie uprawiałam sportu. Czy poleciłabym ta poradnię? i tak i nie. Tak - bo dieta działała, moja prowadząca była dość miłą osobą ale nie o to chodzi. wkurzało mnie, żegdy np w ciagu tygodnia nie zrzuciłam nawet paru gram (wg wagi) to pani nie ingerowała w jadlospis tylko np tłumaczyła to miesiączką albo innymi "wydarzeniami". To też słuszne, ale czasem można zmienić coś w diecie, żeby od razu "poszło".Koleżanka korzystała z pomocy jakiejś dietetyczki z Gdańska, musze poszukac namiarów, i ta babeczka tak dopasowywała jej jadłospis i produkty, że dziewczyna faktycznie w krótkim czasie sporo zgubiła. Bez ćwiczeń.
Zdecydowanie nie polecam diety pudełkowej - lepiej samemu wybierać składniki, budować świadomość, poza tym dzięki temu że poczatkowo ważysz i mierzysz każdy element posiłku to później wiesz ile czego faktycznie powinnaś zjeść żeby zachować odpwiednie porcje(już bez rozpiski).
0
0