Dobry wybór!
Już pierwszy kontakt z Artomem był bardzo pozytywny,Pani Asia jest super- rzeczowa,dokładna i przemiła,dopilnuje,żeby wszystko było zrobione tak jak trzeba :) Ośrodek polecało mi kilkoro znajomych tak jak i Pana Adama Sapiehę,którego wybrałam na swojego instruktora. Był to dobry wybór z racji tego,że wcześniej nie miałam praktycznie kontaktu z samochodem i trochę bałam się czy uda mi się w tym wszystkim połapać. Pan Adam pomógł mi przełamać strach i powoli wszystko stawało się jasne,a jazda z nim to czysta przyjemność- szczerze polecam szczególnie tym,którzy tak jak ja mają stracha przed jazdą samochodem. Jedyny minus to to,że często miałam odwoływane jazdy i rzadko kiedy jeździłam po 2h,najczęściej 1h lub 1,5h średnio po 3 razy w tyg. co skutkowało długimi przerwami.
Również bardzo fajna Pani prowadziła zajęcia z teorii. Wszystko jasno i ciekawie tłumaczyła,również ona poleciła Pana Adama na jazdy. Wiele Jej rad dotyczących zdawania egzaminu i rozumienia przepisów drogowych bardzo mi się przydało i pomogło w jazdach. Było to dla mnie o tyle pomocne że teorię robiłam w maju przed wakacjami,a praktykę dopiero od września i trochę czułam się jakbym zaczynała cały kurs od nowa.
Również bardzo fajna Pani prowadziła zajęcia z teorii. Wszystko jasno i ciekawie tłumaczyła,również ona poleciła Pana Adama na jazdy. Wiele Jej rad dotyczących zdawania egzaminu i rozumienia przepisów drogowych bardzo mi się przydało i pomogło w jazdach. Było to dla mnie o tyle pomocne że teorię robiłam w maju przed wakacjami,a praktykę dopiero od września i trochę czułam się jakbym zaczynała cały kurs od nowa.