Dobrze spędzony czas w wodzie!!!!!

Od przynajmniej dwóch lat jestem uczestnikiem zajęć aqua w pro-fit, odczuwam frajdę z jakości i stylu tych zajęć, słucham głosów innych klientek i moja opinia nie jest odosobniona. Instruktorzy są pewni tego co czynią, zwracają uwagę na jakość wykonywanych ćwiczeń i na bezpieczeństwo. nie raz poprawiają sposób wykonywanych ćwiczeń i mówią dlaczego tak, a nie inaczej, dlaczego tak jest dobrze i bezpiecznie. To daje poczucie pewności, że nie stanie się nam żadna krzywda w czasie zajęć. Różnorodna intensywność, ćwiczenia na różne partie ciała, na każdych zajęciach inne przybory, inne ćwiczenia. Można się zmęczyć, ale oto chodzi!
Ceny przystępne, jakość wody w basenie, podobna jak na innych basenach w Gdyni, zainteresowanie zajęciami w pro-fit jest duże więc czasem jest ciasno, ale bez przesady.
Jeżeli ktoś chce ćwiczyć i mieć radochę ze zmęczenia i mieć poczucie dobrze wydanych pieniędzy, to ja polecam to miejsce!
Właścicielka Pro-fit, pani Kasia jest bardzo miłą osobą i zawsze jest uśmiechnięta, często po zajęciach rozmawia z nami co świadczy tylko o tym, że jesteśmy dla Niej Ludźmi, a nie tylko klientami!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Dobrze spędzony czas w wodzie!!!!!

Nieprawda!!

Po pierwsze na zajęcia uczęszczają tylko kobiety! W życiu nie widziałam mężczyzny w wieku 38 lat na zajęciach aqua, a także uczęszczam od 2 lat.

Także do redakcji Trójmiasto.pl: proszę skasować nieprawdziwe wpisy!!!
Zaburzają tylko prawdziwy obraz rzeczywistości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0