aqua zdrowy kregoslup (2) doskonaly pomysl swietna realizacja ale ostatnio zmienil sie ratownik ,byl... ala szkółka pływacka !!! (1) szkółka godna polecenia, basen idealny dla początkujących i ciepła woda jest... pavlo polecam (1) polecam Grażyna
Polecam (1) Jeżeli ktoś chce zrobić coś dla siebie i pożytecznie spędzić czas, polecam... Łucja klientka - opinia (4) POLECAM ZAJĘCIA AQUA Z PANIAMI-KASIĄ I ANIĄ!PROFESJONALNE I MOTYWUJĄ DO... klientka Polecam!!! (1) PRO-fit odkryłam będąc w ciąży. Pani Kasia przyjęła mnie bez strachu na... Alicja raz i wystarczy (5) Witam, skorzystałam z jednych zajęć fitness na basenie w Witominie dzięki... gość PRO-fit - profesjonalizm, miła atmosfera - SUPER!!! Gorąco polecam! (1) Uczestniczę regularnie w zajęciach od ponad roku i zamierzam kontynuować to... Elżbieta "uzdrawiana"przez Pro-fit (1) Jeszcze kilka zdań o samym obiekcie. Właścicielem basenu jest Zakład... Marianna Zadowolona klientka (1) Coś mi się wydaje, że rozczarowany klient to osoba z jakiejś firmy... Wioletta Rangotis Do opini: Nie Polecamy!! (1) Witam, Czesciowo zgadzam się z ta opinia. Basen ma swoje lata, wlascicel... Magdalena Biedronska Chce się ćwiczyć i przyjść następnym razem (1) Gdyby nie te zajęcia, leżałabym w domu na kanapie z ciasteczkiem w ręku.... Grażyna Bardzo przyjemne zajęcia (1) Jestem klientką od 1,5 roku. Zajęcia prowadzone są sumiennie z zachowaniem... Emilia Dobrze spędzony czas w wodzie!!!!! (4) Od przynajmniej dwóch lat jestem uczestnikiem zajęć aqua w pro-fit, odczuwam... szczery klient Polecam Pro-fit!:) (1) W zajęciach oferowanych przez Pro-fit uczestniczę od roku, zarówno na sali... Jola Pokochać sport z PRO-fit! (1) Trenuję z Pro-fit już ponad pół roku. Efekt - 10 kg mniej! Bogata oferta... Agata Super Polecam!! (1) Treść opinii: POLECAM!!! Uczestniczyłam w zajeciach u p.Kasi i jestem... Karolina gimnastyka seniorek (1) super, super wszystkim polecam, trenerka Pani Kasia jest świetna wprowadza... asia POLECAM (1) Serdecznie polecam fitness klub, super atmosfera, super zajęcia, super... monika Barbara Piotrowska - opinia (1) Korzystam z zajęć gimnastycznych na sali od kilkunastu miesięcy.Atmosfera i... Barbara Piotrowska