Mieszaniec (1) Podejście przyjemne bez względu czy to rasowy czy stary zaniedbany kundelek,... Kobieta Piotr - opinia (1) Śmiało polecam.Piesek po strzyzeniu wyglądał pięknie .Super profesjonalna... Piotr super obsluga i niska cena (1) super obsluga i niska cena maciek
Polecam! (1) Bardzo niskie ceny, miła i profesjonalna obsługa. Mój maltańczyk zawsze... Karolina S Super! (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, mój cavalier king charles spaniel... sylwia Martyna - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i świetne podejście do zwierząt, a wszystko to... Martyna Super, polecam! (1) Jeden z najlepszych salonów, w którym miałam okazję być! Świetna obsługa i... Nat SUPER! (1) Pełen profesjonalizm, fachowe podejście, przystępne ceny - REWELACJA! Razem z... Kaja M - opinia (2) Bylam z owczarkiem niemieckim dlugowslosym u Pani Marleny. Jestem bardzo... M Dorota - opinia (1) Miła i fachowa obsługa, cena przyzwoita, ostatnio dostałam nawet szampon gratis. Dorota Hania - opinia (1) Miła profesjonalna obsługa,wysoki standard usług, bardzo polecam salon pani... Hania śmiało polecam (1) spokój, cierpliwość i zdrowy rozsądek a przy moim psim wiercipięcie jest to... Radek Polecam bardzo! (1) Mila i fachowa obsluga, profesionalne strzyzenie w dobrej cenie. Za Sznaucera... Zbyszek goraco polecam (1) Jestem właścicielką 2 yorków , moja koleżanka (ma shitzu) poleciła mi ten... Jadwiga Adam - opinia (1) Bardzo polecam.Mój Ares sam mnie ciągnie do salonu p.Marleny przynajmniej raz... Adam Sylwia - opinia (1) Ja również nie zgadzam się z opinią pani Ilony,podejrzewam ,że nie jest ona... Sylwia sabina - opinia (1) ja bylam u pani marlenki kikakrotnie z moja pociecha i bylam bardzo... sabina Polecam (1) zarówno ja, jak i mój piesek jesteśmy bardzo zadowolone:) Aleksandra.D Sylwi - opinia (1) Byłam 4razy ze swoim Niunkiem , pani bardzo miła i ładnie strzyże i piesek... Sylwi