Empatia, spokój i szczęśliwy pieseł :) (1) Pani Patrycja była u nas w piątek 3. 06.2016r. Nasza sunia,3 letnia wiecznie... Aga Polecam każdemu! (1) Nie mieliśmy jednego konkretnego, poważnego problemu, ale kilka ogólnych... Gosia - bardzo zadowolona POLECAM!!! (1) Zdecydowanie polecam! Nasz pies- 4 miesięczny owczarek niemiecki, od momentu... Monika
No i problem znikł !!! Pani Patrycjo gratuluje profesjonalizmu (1) Z pełnym przekonaniem polecam Panią Patrycję. Myślałam, ze nasz wielki psi... Iza Polecam (1) Nasz lękliwy pies, od wielu miesięcy (od przywiezienia ze schroniska) był... Kamil Zajęcia z posłuszeństwa (1) Super polecamy zajęcia z posłuszeństwa dla psów, sami uczęszczaliśmy z super... Anka bardzo bardzo polecam - wyjątkowa szkoła (1) Konsultacja przeszła moje najśmielsze oczekiwania, spodziewałam się rozmowy,... Zofia Szybka interwencja (1) W zeszłym miesiącu skorzystałem z pomocy behawiorystki z Doggy Dog -... Tomek bardzo dziękujemy (1) Braliśmy udział w seminarium dla trudnych psów schroniskowych. Nieoceniona... G. warsztaty posłuszeństwa (1) uczestniczyłam z psem w warsztatach cyklicznych z posłuszeństwa, bardzo... Kaśka jesteśmy wdzięczni za pomoc (1) trafiliśmy przypadkowo na grupowe szkolenie z posłuszeństwa, ale tak naprawdę... Tomash szkolenie/ przywołanie (1) Uczęszczałem wraz z małżonką i naszym psem -owczarek niemiecki Ram- na... Jerzy nieoceniona pomoc (1) Mam psa, który niszy mieszkanie gdy zostaje sam już od wielu lat. Szukałam... Iza Zyt Dzięki wielkie za spotkanie! (1) Patrycja była u mnie na wizycie domowej w sprawie pieska, którego adoptowałam... Kasia KWarc Jola - opinia (1) W zeszłym roku adpotowałam trzymiesięcznego szczeniaka. Otrzymałam gwarancję,... Jola Fachowe i skuteczne porady (1) Fachowe i skuteczne porady na każdy psi problem , niezwykle efektywne... Edyta Bardzo polecam konsultacje (1) korzystałam z konsultacji zoopsychologicznej. mam psiaka, którego adoptowałam... Małgosia