Doktor Andrzej Babicki gdzie przyjmuje?

Witam, jak w tytule czy ktos wie gdzie przyjmuje dr Babicki (proktolog) prywatnie?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Doktor Andrzej Babicki gdzie przyjmuje?

Ja też właśnie szukam jego gabinetu, póki co bezskutecznie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bezskutecznie bo nie przyjmuje prywatnie,a pracuje jedynie w szpitalu mswia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ojej nigdzie prywatnie? Tylko MSWiA?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej, też właśnie potrzebuje się z nim skonsultować. Czy ktoś dysponuje kontaktem bezpośrednim do Pana doktora? Telefon lub email?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesli nie uda sie Wam znalezc dr Babickiego, to ja ze swojej strony moge polecic dr Dymeckiego (juz go tutaj kiedys komus polecalem): http://www.klinikadobosz.pl/dr-n-med-br-dariusz-dymecki,45,pl.html Z tego co wiem tez pracuje w MSWiA (albo pracowal). Nie wiem dlaczego na tej stronce pisza glownie o chirurgii, bo ja bylem eweidentnie u niego ze sprawami proktologicznymi i zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie, nie naciaga, delikatny i taki bardzo ludzki lekarz. W linku sa tez namiary na telefon, z tego co pamietam kiedys przyjmowal w poniedzialki popoludniami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też słyszałam o nim same dobre rzeczy. Ja jednak muszę do Babickiego, z moim problemem to musi być doświadczenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

Mój facet szybko dochodzi (3 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...