Pani Ewa jest lekarzem bardzo otwartym, ludzkim o życiowym podejściu do pacjenta. Doradza w sprawach leczonych,ale też podczas ogólnej rozmowy w sprawach prywatnych- i sama nie wiem co jest bardziej cenne,diagnoza lekarska, czy przy okazji szczera ocena sytuacji i relacji osobistych.Wszystkie rozmowy w sprawach osobistych były tez bardzo trafne, życiowe i pomocne. Jestem pacjentka Pani Doktór od kilkunastu lat i choć czasem musiałam zmienić lekarza ( Pani Doktór miała operacje kręgosłupa, a ja byłam w ciąży ) to i tak zawsze wracam znowu do niej.
PODOBA MI SIĘ:
-jej bezpośredniość i szczerość-bo po to przychodzimy do lekarza, by bez ogródek powiedział w czym rzecz.
-wszystko jest na miejscu ( USG nawet w cenie wizyty i w gabinecie, nie tak jak np w okropnie drogich gabinetach FALCK'a gdzie za każdą drobnostkę płacimy podwójnie i przechodzimy do innych pomieszczeń),
-Pani Doktór Ewa jest na bieżąco z nowościami medycznymi !
-Nigdy nie naciąga na zbyteczne badania (nieraz mi odradziła)
Wiem ,ze do Pani Doktór są kolejki i czeka się na wizytę nieraz dłużej w poczekalni ,ale wiem ,że w potrzebie poza kolejnością pacjent będzie przyjęty, a podejście do niego jest