Do pana Jarosława zgłosiłem się z okropnie bolącym karkiem i odcinkiem między łopatkami, które jak uznałem było skutkiem przewiania na rowerze (jak się okazało tylko częściowo miałem rację). Nie mogłem ani siedzieć w miejscu (praca biurowa), ani dobrze obrócić głowy (prowadzenie auta znacznie utrudnione), jak również spokojnie spać, ze względu na ból.
Pierwsza wizyta była bolesna (trudno się dziwić przy takiej dolegliwości) za to wyjątkowo owocna: wychodząc z gabinetu mogłem już spokojnie się poruszać, rozluźnione mięśnie dawały odczucie "nowego" kręgosłupa. Z każdym dniem ból był mniejszy i wróciłem do normalnego funkcjonowania.
Druga wizyta była już w zasadzie kontrolą i niemalże bezbolesnym zabiegiem, ponadto otrzymałem konkretny zestaw ćwiczeń, żeby uruchomić się przed powtórką sytuacji w przyszłości.
Jestem zadowolony z trafności diagnozy, zastosowanych działań, a co najistotniejsze z ich skuteczności. Przy okazji warto dodać, że pan Jarosław spokojnie i obszernie odpowiedział na wszystkie wszystkie pytania. Ponadto podoba mi się pozytywna atmosfera.
Zdecydowanie polecam!