po kontuzji zawsze wracam do 100% sprawności (2) Do Pana Jarka uczęszczam już kilka lat, zarówno do gabinetu w Gdyni, jak i w... Piotr Gdańsk Pacjentka (1) korzystałam z tej rehabilitacji. Trochę drogo ale mimo wszystko polecam miejsce. Pacjentka Polecam serdecznie! (1) Do Pana Jarosława zgłaszałam się już z różnymi problemami i nie było rzeczy z... Kasia Amanda
Kolano biegacza (1) Wspaniały terapeuta. Całkowicie skupiony na pacjencie tu i teraz. Ból minął,... Monika Dolegliwość: kark i plecy (1) Do pana Jarosława zgłosiłem się z okropnie bolącym karkiem i odcinkiem między... Tomek Paweł - opinia (1) Szczerze polecam Pana magistra Jarosława Kowalskiego - świetny specjalista w... Paweł rzs rehabilitacja (1) Szczerze polecam pana mgr Kowalskiego. Potrafi poradzić sobie z tak... Hanna Urbańska Rehabilitacja stawu barkowego po zabiegu artroskopii (1) We wrześniu przeszedłem zabieg artroskopii stawu barkowego lewego. Związane... Mateusz rehabilitacja (1) witam, chcialbym bardzo podziękować p. Jarkowi , jest wspaniałym... zbyszek Bark i kolano (1) Serdecznie polecam Pana Jarka! To czwarty fizjoterapeuta, u którego byłem w... Marcin Chlebosz 14 letni judoka - uraz barków (1) Michał, mój syn-14-letni judoka doznał w sierpniu 2010 urazu barków. We... Marek Szczerze polecam. (1) Pan Jarek jest rewelacyjnym fachowcem. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta,... iwona Fachowo i z zaangażowaniem (1) Fizjoterapeuta Jarek to bardzo miły człowiek żywo interesujący się problemem... Jacek uszkodzenie kolana (artroskopia) po wypadku komunikacyjnym (1) w połowie września miałem zabieg na kolano po wypadku komunikacyjnym... mariusz zdzieszyński Człowiek, który wie jak pomóc. (2) Mimo, jak się wydawało poważnej kontuzji kolana, którą ortopeda... Oksana Sulikowska Andrzej z Niemiec - Szczerze polecam! (1) Od czasu do czasu musialem korzystac z terapii manualnej, poniewaz w wyniku... Andrzej z Niemiec Izabela z Elbląga - opinia (1) Pan Jarek jest pasjonatem swojego zawodu i dlatego jego usługi w zakresie... Izabela z Elbląga NAJLEPSZE REHABILITACJE - POLECAM!!! (1) WSZYSTKIM, KTÓRZY MAJĄ JAKIŚ URAZ I POTRZEBUJĄ REHABILITACJI POLECAM WIZYTĘ U... Monika Rwa kulszowa (1) Witam, Byłem u Pana Jarka z problemem rwy kulszowej. Po pierwszym zabiegu... Jacek Asia - opinia (1) Gwarantowane uzyskanie natychmiastowej pomocy w dolegliwościach Asia