Szczerze polecam Pana magistra Jarosława Kowalskiego - świetny specjalista w swojej dziedzinie. Dowiedziałem się u niego więcej o swoich schorzeniach ((miałem problem z barkiem i ścięgnem Achillesa) niż u wszystkich lekarzy u których bywałem. Ci przepisywali wciąż tylko tabletki, zastrzyki i wysyłali na fizykoterapie, które pomagały tylko na chwilę. Pan Jarek podszedł fachowo do problemu - wytłumaczył dlaczego boli, wykonał kilka zabiegów, przedstawił porady odnośnie treningu siłowego (ćwiczę na siłowni) oraz zaprezentował konkretne ćwiczenia, które miałem wykonywać samemu, ażeby ból ustąpił. Po kilku miesiącach ćwiczeń ból zmalał w znacznym stopniu, ogólna sprawność uległa poprawie i jest coraz lepiej. Jednak oczywiście trzeba włożyć dużo indywidualnej pracy (wykonywać systematycznie zalecone ćwiczenia), ażeby było z dnia na dzień, z tygodnia na tydzień i z miesiąca na miesiąc coraz lepiej ;-). Pan Jarka cechuje: obszerna wiedza terapeutyczna, profesjonalizm, pozytywne/indywidualne podejście do każdego pacjenta/problemu oraz wysoka skuteczność działań. Polecam z czystym sumieniem tego fizjoterapeutę każdemu, kto ma jakiekolwiek problemy z układem narządu ruchu.