Jacek Bursztynski - opinia (1) We wrzesniu 2020 zakupiłem nieruchomość w Gdańsku. Od momentu przesłania... Jacek Bursztynski Ania - opinia (1) Chciałabym bardzo polecić to biuro nieruchomości a szczególnie Panią Joannę... Ania Szymon - opinia (1) Sprzedawałem mieszkanie już dłuższy czas z próbą pomocy innych pośredników... Szymon
Rafał - opinia (1) Super obsługa i świetna oferta. Zdecydowanie warto skorzystać z ich... Rafał E.G.S - opinia (1) Firma Dom & House świadczy usługi sprzedaży nieruchomosci na niezwykle... E.G.S Ewa i Waldek - opinia (1) Przy wynajmie mieszkania współpracowaliśmy z Panią Joanną Rzeszotarską z Dom... Ewa i Waldek Mariusz - opinia (1) Absolutnie polecam współpracę z Panią Martą Grzebińską. To osoba bardzo miła,... Mariusz Maja - opinia (1) Mam porównanie z kilkoma innymi agencjami w trójmieście ale zdecydowanie... Maja Ola - opinia (1) Zaangażowany zespół. Szybkie efekty współpracy. Ola Współpraca przy sprzedaży nieruchomości (1) Polecam współpracę z Panią Katarzyną Komorek. Bardzo zaangażowana,... Krystyna Kowalczyk Rewelacyjna Pośredniczka (1) Chciałabym podziękować za wspaniałą obsługę Pani Marcie Grzebińskiej z... Marta Zdecydowanie polecam (1) Właśnie sprzedaliśmy mieszkanie z pomocą Pani Marty (o/Wrzeszcz). Współpraca... Bartek Mega polecam i serdecznie Pozdrawiam:) (1) Jesli Dom&House bedzie mialo nadal takich posrednikow jak Pani Magdalena... Halina Zakup domu w Gdyni (1) Nie bylem bezposrednim klientem biura (byl nim sprzedajacy nieruchomosc),... Karol Miśkiewicz Dziękujemy i pozdrawiamy (1) Zupełnie przez przypadek trafiłam na Panią Justynę Pomaską, która jest super... Ania Sprzedaż działki budowlanej w Kleszczewku (1) Pani Joanna Rzeszotarska pomogła mi sprzedać działkę budowlaną w szybkim... Marius Szajewski Bardzo polecam (1) Bardzo polecam tą firmę. Szczególnie Panią Urszulę Kępską. Sprzedała mi... Katarzyna Polecam bardzo !!! (1) Polecam biuro Dom&House we Wrzeszczu a w szczególności Panią pośrednik Joannę... Ryszard Polecam z czystym sumieniem (1) Polecam z czystym sumieniem biuro Dom&House. Szczególnie polecam Panią Martę... Alicja Serdecznie polecam!!! (1) Szczególnie polecam panią Kamilę Bernad, która objęła nas profesjonalną... Anna